- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Hmmm.
Másnál is az van, hogy ha Operation módban ha a Zero Dam pályát választom ki, ki akarom választani nehézséget, hogy "Easy", akkor "Normál"-t ír ki, ha a "Normal"-t választom ki, akkor pedig "Hard"-ot???
Egyre furább ez a játék. -
Zizi123
senior tag
Én kb napi 10-20 embert szoktam reportolni...(napi 30 csatát le is szoktam nyomni)
Még 1-et sem reportoltam Operation-ben, csak Warfare-ban, mert ott érdekes dolgokat tudnak művelni. Pl:
A pisztollyal lelő a pálya másik végéről 2 lövésből (Nem Desert Eagle-el...)
Elkezdem lőni, hallatszik a becsapódás. 4-5 találat után felém ugrik, és meghaltam...(gondolom 3 headshotot kapok, mert minimum, annyi kell a max HP-ról meg tudjon ölni.)
Vagy az említett "Válltámasz nélküli fegyverrekkel, darálják a népet 3-5 kill egyhuzamban" . Elkezdem lőni a 2 pixelnyi embert olyan messza van, majd felugrik a levegőbe, és meghaltam, majd látszik, hogy válltámasz nélküli SMG-vel ölt meg...
Ne már...Eleve amikor valaki 2x annyi killt csinál, mint bármelyik csapat 2. legjobb embere, akkor az automatikus report. Ha valakinek az 50 kill mellé nincs assist, vagy csak 4-5, akkor automatikus report.
Ha valakinek van 80 killje, 50 assistja, és még 45 élesztése is (amíg a 2x helyezetteknek 40 kill), az is automatikus report.
Én ezekben nem hiszek, hogy ennyire jók lennének, hogy csalás nélkül lehet ilyet csinálni...
Azért nem érdekel, hogy ha olyat jelentek fel aki mégis ennyire jó játékos és nem használt semmi illegálisat, mert ha kivizsgálják, és nem volt igazam, akkor nem történik semmi ,de ha igazam volt, akkor 1 csalóval kevesebb...A mai újdonság, amit eddig még nem láttam az elcseszett tigrisbukfenc szerűség.. Ez nem tudom, hogy mi lenne, melyik karakter speciális képessége, de először még azt hittem, hogy káprázott a szemem, és a taktikai becsúszás volt, de a 2.-nál már gyanús volt, hogy ez valami fícsör. Konkrétan előre mozog, mint a taktikai becsúszásnál, csak arccal előre, és hasra érkezik.
Az is újdonság, hogy a frissítés óta többször respawn-nál a pálya alatt születek meg, és zuhanok 10s-ig.
-
Zizi123
senior tag
Szintén új dolog, hogy eddig amikor vártam a csatára (visszaszámlálás, karakter választás), stb..., addig cikkeket olvastam, videót néztem stb de közben a háttérben hallatszott a játék hangja. Most semmi. Csend van, így sokszor mire visszakapcsolok már javában megy a csata... Érdekes újítás.
-
Zizi123
senior tag
A frissítés után másnak is pörheti a GPU-t még a menüben is?
Eddig ha be volt állítva, hogy játékon kívül 60FPS, akkor visszavette, és elcsendesült a gép, most hajtja ott is 165FPS-el... Az MVM szponzrálta a játékot?Másnak is vissza állt alapra a billentyűzet kiosztás a frissítéskor?
-
Zizi123
senior tag
Az új pályára rakhattak volna még 8-10 szintet, és 1 pár új helyiséget, lyukat, ládát, konténert, folyosót, kerülőutat, hogy még bonyolítsák 1 kicsit.
Szarkazmus OFF. -
Zizi123
senior tag
Hát nem tudom, de én tuti, hogy voltam úgy bent zöld cuccban easy pályán, hogy looltam full lila cuccot, mert a kedves random szakasztársak kinyírták az enemy-t. (az tény, hogy nem tudom, hogy a szakasztársaim miben voltak...).
Tehát én annyira nem hiszek abban, hogy annyira balanszolva lenne. Vagy nem tudom, hogy én hogy kerültem a képbe, mert 50e credites gear szettben voltam adddig. -
Zizi123
senior tag
válasz
pRoject22 #299 üzenetére
Pár órát toltam tegnap az operations-t én is, és 90%-ban ki tudtam jönni, nagyon jó lootokkal. Ez 2 hete még 30% volt. Jóval kevesebb volt a PVP játékos, és a random csapattársak is jók voltak.
Az Easy pályán szórta a barna cuccokat a játék. Kimondottan élvezetes volt játszani ellenben a warfare-al, az továbbra is gáz. -
Zizi123
senior tag
Az első percet néztem meg belőle, vicc az egész.
Volt 1 küldi így kénytelen voltam sniperkedni, és ha nem a fejét lőttem el a jómunkásembernek, akkor sebeztem 53dmg-t, és rohant tovább. De nekem ehhez célozni kellett, visszatartani a lélegzetemet (mármint a karakternek nem nekem IRL), és addig az ellenfélnek lehetőleg nem kellett megmozdulni, és még utána is némelyik lőszer olyan lassú volt (a nagy távolság miatt), hogy még így sem találtam el, mert elment onnan.
Arról nem beszélve, hogy az ellenfél snipere lépten-nyomon kiszedett úgy, hogy én is feküdtem a pálya lehető legtávolabbi dombtetején a bukszusban, pedig még lencsetakaró is volt a távcsövemen.
Ehhez képest az oktató videóban célzás nélkül headshot folyamatosan...Mozgás közben.
Ugyanmár!!! -
Zizi123
senior tag
@ripla Nem a játékban van a hiba, hanem az a gond, hogy nem tudsz játszani a sniperrel!!!! Nem kúszni-mászni kell és lyukakon lövöldözni, hanem a linkelt oktató videó alapján.
ÉS akkor kezdem érteni, hogy miért vagyok mindig 1 lövés a snipreknek, amikor teljesen mindegy, hogy rohanok, cikázok, ugrálok, vagy bármit csinálok.
Sokan megtanultak a videóból mesterlövészkedni:
Link -
Zizi123
senior tag
Ahogy elnézem kb 20e játékost szankcionáltak is csalásért... Elég nagy számnak tűnik ahhoz képest, hogy gyanítom, nem játszanak milliós nagyságrendben a játékkal.
Én nem mondok semmit, mert pRoject22 kolléga megmondta, hogy ha nem tetszik el lehet menni...De azért hozzátenném, hogy tegnap volt 1 csapattárs akinek volt 90 killje (a következőknek 40-50 körül). Ez már magában is gyanús, de hogy volt kb 10 assist-ja az még furább, tehát akit Ő elkezd lőni az meg is hal az még érdekesebb. Biztos nagyon tud valamit.
Deeeeeee ezután jött a döbbenet nem healer karakterrel volt, és volt 50 újraélesztése is...
Vazzzeeeeee ne már. Az átlag karakternek olyan 4s körül van a felélesztési ideje.
Mindezt mikor csinálta??? Nem tart ennyi ideig a csata. -
Zizi123
senior tag
válasz
pRoject22 #279 üzenetére
Bocsika
, de azt hittem, hogy azért vannak az alfa / béta verziós játékok, hogy teszteljék őket, és a kedves felhasználók elmondhassák a véleményüket a játékról, és annak megfelelően javítsák a játékot. (nem csak itt mondom el, hogy mi a probléma szerintem, hanem a rendszeresen küldött kérdőíven is)
Amennyiben sok ember mondja ugyanazt, akkor lehet érdemes meghallgatnia a fejlesztőnek (ha nem akarsz úgy járni, mint a Tarkov) , mert az Ő pénzüket szeretnéd megkapni.
Az, hogy laggol a játék, sok csaló, és van olyan játékmenet ami "játszhatatlan" az probléma, amit jelezni kell. Természetesen a te véleményed is számít aki úgy néz ki, hogy mindennel meg vagy elégedve, csak veled nem mennek semmire, mert "te már meg vagy véve.". Te már döntöttél, hogy fizetsz nekik vagy nem, és ha a fejükre állnak, akkor sem fogsz rajta változtatni. Én és a hozzám hasonlók viszont nem döntötték el, és az én pénzemért jobbá kell tenni a játékot.
Természetesen ebben benne van az is, hogy én vagyok az elhanyagolható kisebbség, nem kell velem foglalkozni, ezt majd ők eldöntik.
Azért írom meg ide is a rendszerszintű problémákat, mert ha többen veszik a fáradságot, hogy jelezzék a fejlesztőnek, akkor lehet, hogy változtatnak a zavaró dolgokon.
Ahogy írtam is nem te vagy számukra a fő célpont, hanem én és a hozzám hasonlók akik még nem döntöttek.
Nálam van remény, hogy ha változtatnak dolgokon akkor hajlandó leszek fizetni nekik, de Te viszont már döntöttél, vagy fizetsz ebben a formában is, vagy szó nélkül elmész mással játszani amit nekem is ajánlottál. -
Zizi123
senior tag
Én nem játszottam a BF3-al ilyen warfare módot, de ez nagyon túlzás ami ebben van.
Annyi különböző sz@rtól tudsz úgy meghalni, hogy nem igazán tudsz ellene mit csinálni...
(Artillery, tank, rohamkocsi, cruise missile, helikopter, drónok)
Nyilt területen nem is lehet ezek ellen mit csinálni. Az a pálya amikor 1 szélerőművet kellene megvédeni külön 1 g.ci. Folyamatos artellery tűz alatt vannak az állásaitok, és lépten nyomon felrobbansz valamitől.
Mert nyilván emellé még vannak a sniperek, a gránátosok, rakétások, aknások, stb...
Ha arra koncentrálsz, hogy kikerülgesd a szőnyegbombázást, akkor a támadó gyalogos csapatok akik a tankok mögött jönnek nyírnak ki folyamatosan.
De a kedvencem, hogy kinézed a spawn helyet a környéken nincs piros ellenfél, mire lerak televan ellenséggel, és abban pillanatban meg is haltál megint...
1 káosz az egész. -
Zizi123
senior tag
Szánalmas ez a Warfare mód.
7 Medic volt a csapatban a 32 főből. Én lettem a legjobb Medic 15 élesztéssel a 2. helyezettnek 3 volt...A k. anyjáért jön medic-el, ha esze ágában nincs supportot nyújtani???
Leraktam a med kitet, sz@rrá gyúgyítottam a mediceket is, felszedtem őket, majd amikor eldőltem a 2 tetű ott taposott rajtam, és nem szánta rá a 2s-et hogy felszedjen...
-
Zizi123
senior tag
válasz
Iramirez #257 üzenetére
Majd egyszer, ha nagyon unatkozik valami szakértő itt, akkor legyen kedves magyarázza már el, hogy pl az SMG-45-nek melyik értékeit kell húzni, hogy jó tökéletes legyen a csatában.
Én eddig azt gondoltam, hogy a legfontosabb, hogy a Controll és az Accuracy legyen magas, hogy minél kevesebbet üssön vissza, és minél kisebb legyen a szórása.
Link
Erre megnézem ezt a videót, és kiderül, hogy a videós szerint (aki nyilván sokkal jobb játékos nálam) a Handlinget növeli az accuracy helyett...
Vazze 73, 63, 54, 45-el halomra öli a játékosokat, én pedig a 82, 73, 33, 85-el közel sem lövök ilyen hatékonysággal. -
Zizi123
senior tag
5 Warfare csata után volna 1 pár kérdésem:
Megtudja valaki mondani, hogy mit csinálok rosszul, amikor a csatában 7-12 killem van,, és 20-28 assistom? Miért nem én lövöm le őket?
Ezzel bérelt helyem van a 26-30 helyeken.
A többieknél sokkal több a kill, mint az assist...
Mondjuk az azért elég gyanús, amikor nálunk a legjobb ember 70 kill a 2.-nak pedig 35 !!!
Hmmmm...Nagyon tudhat -
Zizi123
senior tag
válasz
HorkayZolee #217 üzenetére
A warfare-ról semmit nem tudok, mert nekem túl bonyolult
Szeretem ha én irányítom a történéseket, de ott én nem látom, hogy ki kivel van. -
Zizi123
senior tag
A probléma a kempelő játékosokkal van, hogy elmennek a leggyakoribb span helyekre, és 30 percig ott kempellnek, és aki megérkezik azokat lelövöldözik.
Volt 2 perces csatám, hogy 2 perc alatt mind 3-onkat leraktak, úgy, hogy összesen nem tettünk meg 150m-t.Nézem a youtube videókat, hogy full lila cuccban az easy pályákon PVP-znek emberek, és rakják fel, hogy soloban írtják a zöld squadokat...
Amit még szintén nem értek a késdobáló (Hackclaw) csajszi, a streamereknek a kés futás közben 30m-re is halál pontos, én pedig jellemzően elhajítom mellette 3-4 embernyivel...
Nem tudom, hogy mit csinálok rosszul., vagy hogy kell vele célozni, de rohadt idegesítő... -
Zizi123
senior tag
"Kb bármilyen fegyverrel elkezdek lőni valakit, fél tár belemegy, megfordul és a másodperc tört része alatt halott vagyok."
Az ellenfél gear-jétől függ, hogy mennyire, és mivel tudod sebezni. Igen, ha te Level 1-es lőszerrel lövöldözöd (mert ezt tudod kifizetni, és mert az easy pályákon ez is elég), amikor Ő minimum zöld (Lev:2) cuccban van, akkor igen, hiába lövöd. Egyedül akkor fogod tudni megsebezni, ha kezét, vagy a lábát lövöd, mert ott nincs páncél. És igen, ha Ő PVP játékos, és neki már eleve minimum level 3.as lőszere van betöltve, de lehet akár lev:5 is, akkor teljesen mindegy, hogy miben vagy, a 100HP-d a 600-800rpm-es fegyverek és a 25-35HP-ös sebzés miatt 0,5s alatt úgy megöl, hogy fogalmad nincs, hogy ki és honnan lőtt.
90%-ban nem látom, hogy ki, és honnan ölt meg, mert reagálni sincs idő rá.
Igen nagyon idegesítő, az 1 lövéses headshot is, -117HP, és ennyi volt.Naponta (????) adnak gear setteket, és próbálj meg minimum zöld, vagy ha teheted akkor kék cuccokban rohangálni, és akkor már lesz esélyed visszalőni közelharcban is.
Természetesem a lila vagy barna cuccban is ugyanúgy meg fogsz halni seperc alatt, ha a lábadat, kezedet fogják lőni, az ellen nem igen tudsz mit csinálni.
Mindezt mondom úgy, hogy én is nagyon béna PVP-s vagyok, elméletben tudom mit kellene csinálni, csak gyakorlatban nem jön össze. -
Zizi123
senior tag
Honnan lehet keycardokat szerezni? Vannak küldik, hogy "Investigate"eljek valamit, csak éppen ajtó mögött van...
Imádom, hogy 10-ből max 3x tudok kijönni, és akkor sem hozok szinte lósz@rt sem ki...
Bocsi, de full kezdő vagyok -
Zizi123
senior tag
Nekem 4060 TI-vel 115-120FPS mindig megvan ultimate beállítással.
A "MAX" minőség az senkinél nem aktív? -
Zizi123
senior tag
Nem vagyok nagy gamer, ezért kérdezem, hogy normális, hogy még ki sem adott játékban már ennyi csaló van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Eladó gamer pc. intel i5 10gen, rtx 2060 super
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest