Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én már bele se kezdek ebbe a seasonba... 10-edikén indul a BF6, az szuper volt bétában is, pedig pár órát tudtam csak játszani. Addig még van 20 szint a 2042 free pass-ában, ami a BF6-hoz is ad cuccokat, ott elég jó lett az új map, ami járműves partraszállóssal indít breaktrough-ban, majd a map felétől alagútharc, cqc van, szóval egy körben mindenfélét lehet csinálni, eddig hanyagoltam a járműveket ott, de már szépen kifejlesztgettem, egész jókat sikerül menni, aztán a kör felénél passzolom, és lehet nyomni az alagútharcot, kb. mindenféle fegyverrel mehet a dara.
Nomeg ott van close quarters mód is kis mapokon.TDM milyen lett amúgy? Ezt a hülye játékot láttam streamen, én öreg vagyok már bohóckodni...
A 2042-t kikupálták elég jól, sima 120+ fps most már full hd-n szépre állíva DLSS-el, mondjuk a 3200-as ramom feltoltam 3600-ra...+jött bios is új, a proci 15 fokot ment lejjebb, és még a kraft is több, valami bug lehetett, sőt, ki se járatja maxon a 2042, ez előtte nem így volt, most nekem kb. azonos szinten megy a 2 játék, de a 2042 szebb sokkal, főleg fényeffektek, csillogás, stb. terén.A BF6-ra kíváncsi leszek így, ott 70 fps körül kaptam a 3600+3050 oc kombóval, közepesre állítva, de az is szép+nem volt semmi akadás.
Codot viszont nem fog látni a gép idén

Egyszerűen kiégetett az ottani grind+kötelező játék, hogy menjen a pass. Mondjuk ebben a Delta Force a legjobb, a millió tokennel+ xp alapú haladással, bf már kicsit rosszabb, most dupla nélkül egy 20 perces jobb kör ad egy harmad pass szintet, ha elfogynak a heti feladatok. Kárpótol az új map, hogy egy 30-40 perces fullos körben a snipertől a shotgunozásig+ a helitől a tankig+engi kaszt mindent lehet húzni jól+baromi nagy élmény az elején a partraszállás, a végén az utolsó pontnál az alagútharc, ahol kb. mindent nyomnak egymásra az emberek

Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A 2042-t kikupálták elég jól, sima 120+ fps most már full hd-n szépre állíva DLSS-el, mondjuk a 3200-as ramom feltoltam 3600-ra...+jött bios is új, a proci 15 fokot ment lejjebb, és még a kraft is több, valami bug lehetett, sőt, ki se járatja maxon a 2042, ez előtte nem így volt, most nekem kb. azonos szinten megy a 2 játék, de a 2042 szebb sokkal, főleg fényeffektek, csillogás, stb. terén.