- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teng
aktív tag
Köszike, a gyors és korrekt választ még egyszer
KB fél éve leálltam a témával mert elakadtam gépfrissítés is volt és gondoltam inkább lpt karira porbálok meg alapozni, mert az alaplapokon már nem nagyon van LPT, de pci még egy darabig csak akad, és ha esetleg úgy alakul a progi még akár pci-e LPT karival is fog működni szerintem
-
Teng
aktív tag
Köszike. Istenkirály vagy
Anno az io.dll-t használtam, de ott az lpt kari már nem ment.
Azt elmondanád ez mit csinál:"Result := Inp32($0379);"
Ha én csak az outputot akarom használni akkor elég "function Out32(Addr:word;b:byte):byte; stdcall; external 'inpout32.dll';" ez is ugye? nem kell a másik...
-
Teng
aktív tag
Egy kis segítség kellene. Delphi-ben csináltam led villgotató progit: "PortOut($378,érték)" parancsal. Minden szép és jó volt, de közben úgy alakult, hogy alaplapcsere volt és nyomtatóportos kártyára váltottam. A kari LPT2őn van és a címe CB00-tól kezdődik, ha ezt berírom a 378 helyére, kiakad a program, esetleg valami tipp hogy használhatnám led villogtatásra az lpt-s karim?
Amúgy sajna az automata beállítás sötétszürke az eszközkezelő lpt2 ucsó fülön tehát a címét nem tudom módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest