Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magic
tag
Hali!
PostgreSQL (8.1) alapú adatbázist szeretnék delphi (7 ent) ''alól'' használni. Ingyenes megoldásokon gondolkodom, ezért kapcsolódás képpen Zeos (6.5.1) mellett dötöttem, bár PostgresDAC jobban tetszik. Ha van más mellett nyomós érv szívesen várom!
A Zeos telepítésével nem boldogulok, már telepítettem komponenst delphivel, de zeossal nem tudom mit kell tennem. A libpq8x.dll-t már bemásoltam a system könyvtárba, de hogyan tovább??? -
Magic
tag
Most kuldtem a prog.hu-ra is, de hatha itt gyorsabb lesz a valasz...
Van egy TEdit a formon, aminek a tartalma:'čćšđžéáőúűüó'. Ezt szeretnem egy ListBoxba/ComboBoxba/Memoba be irni, a kovetkezo modokon:
Listbox1.Items.Add(edit1.Text);
Memo1.Lines.Add(edit1.Text);
Combobox1.Items.Add(edit1.Text);
Es akkor a legyeg:
Listboxban igy nezki:'èæšðžéáőúűüó'
Combobox listajaban:'èæšðžéáőúűüó'
A felcsukot Comboboxban:'čćšđžéáőúűüó'
es a Memoba:'čćšđžéáőúűüó'
minden vezerlonek a Charset:EASTEUROPE_CHARSET.
Mi miat vannak az elteresek? es hogy lehet orvosolni?
ui.:A kodok helyen a (nem)megfelelo karakterek jelennek meg nalam.
Megvalami: Delphi 6 es standard vezerlok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest