Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila1981
csendes tag
Van egy kis problémám! Elkészült a delphis programom! Vann benne adatbázis és videólejátszás. A videóbejátszás a Delphi Media Playerjával van megoldva. Elkészítettem a programom telepítőjét. A probléma csak akkor keződött mikor olyan gépre telepítettem ahol nincsen Delphi. Olyan gépen ahol van Delphi ott simán fut. Az adatbázist már megoldottam, de a Delphi Media Playerjával nemjutok semmire ugyanis, nem megy. Mit kell még csatolnom a telepítés készítésekor, és hová? Próbáltam betenni a telepítésbe a MPlayer.dcu és a MPlayer.res fájlt is, de így sem ment. Van még valahol valami tartézékai a Playernak.
Ha nem lehet így megoldani, a Windows Media Playerral hogyan kell meghívni gombnyomásra a videóbejátszást. Kérlek segítsetek!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest