- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
amargo
addikt
igy világosabb a dolog, viszont akkor miért van az, hogy kisebb programok kékhalállal elszálnak? vagy teszam azt memoria túlcsordulással? gondolom a memoria kezelésnél is piorítási alapokon mennek a foglalások és hogy kivel mikor foglalkoznak. vagy nem igy lenne? most álltalánósítva windowsról kérdezek, mert eddig linux alatt ilyen problemám sose volt.. vagy csak éppen. de win alat már jópárszor találkoztam ilyennel. 98 alatt rengetegszer elő fordult, de 2000alat eddig eccer sem(gondolom itt már kijavították a hibát).. de erről esetleg tudtsz vmit?
csak kiváncsiság képpen érdeklődöm, ha tudsz mutatni vmi oldalt azt is elolvasom, ne keljen annyit körmölnöd :)
igázából ezek a dolgok azért is érdekelnének, mert nekem is telt már meg a gépem programozás alatt ez kicsit idegesített.. bár hamar megoldottam egy memoria felszabadítóval.. viszont a programba is eztkéne beépíteni, mert eléggé félkészszaga van igy.. még csak most tanulom a programozást.. csak sajnos a tanárunk nem sok mindent árúl el ezzel kapcsolatban :(
köszönöm a válaszod előre is!
amargo -
amargo
addikt
elolvastam Alan írását a lapozó területről, ami nagyon érdekes volt! viszont egy részét én másképpen ismerem.. volt egy rész ahol azt írtad, hogy a Windows memoria kezelése demokratikus én ezt jkicsit megcáfolnám.. mivel mindig elönyben részesití a saját programjait amivel nincs is gond mind addig amig a más kicsiny programok elöl halássza el a lapozó területet.. vagy a mutatít fogja és felül írja a kénye kedve szerint. és ilyenkor lőn ''kék halál'' és windows kolléga még elsem gondolkozik, hogy tette azt, hogy elszete a kicsi programocska elöl azta kis cimkét.
egy írás én is tudnék mutatni a memoria kezelésről :[L]http://www.microsoft.com/hun/technet/Memo.asp[/L]
bár amit Alan leírt az teljessen bemutatta a működését, de ez is érdekes olvasmány :)
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Robogó, kismotor
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest