Új hozzászólás Aktív témák
-
bundaska
aktív tag
válasz
SeatZola #11306 üzenetére
Hali!
Köszönöm a választ, ezzel megnyugtattál, ezt mondta haver is a boltban!!! Ha le lenne ragasztva valahol, gondolom az már az alján a csavar is le lenne, meg a billentyűzet felett is látható lenne!!! Bocsika a hülye kérdésért, csak azért kérdem, hogy ilyen a szétszerelésnél remélem nem lesz!! -
bundaska
aktív tag
Hali!
A múltkori azaz #11250-es HSZ-ben megfogalmaztam a Problémámat, amire kaptam is választ!!
A memóriákat megrendeltem, jövő hétre itt is lesznek szerintem!! Ahonnan megrendeltem, azt mondták, hogy a memória, és a vinyó a USER (felhasználó=ÉN) által cserélhető, garancia vesztés nélkül, ha nincs leragasztva a memória helyének a csavarja vagy bármi!!! Ez azért fontos, mert a márkaszervizben lehúzzák az embert nem kevés pénzzel azért, mert ez nem a garancia időn belüli probléma javítása!!!
Szerintetek ez tényleg így van???? A szaktudással nekem nincsen problémám, megvan rá a boltban a rendelés helyén az ismerős aki tudja hova kell nyúlnicsak a garanciát féltem!!
Előre is THX a válaszokat
Üdv: Bundi -
bundaska
aktív tag
válasz
Hydra SR #11252 üzenetére
Bocsika, hogy csak most válaszolok! Köszi az infókat
Az meg, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítok a márkának?? van benne valami
Ahogy elnéztem hardware-es oldalakon, van olcsóbb Kingston is, de ez amit leírtam ez biztos jó lesz a gépbe, az meg ha rosszat rendelek, nem biztos nézik jó szemmel (hiába ismerős helyről rendelem a memóriát) el a cserét (Lehet ezzel nyugtatom magam a drágább ajánlás mellett)!
Azt, hogy 1et veszek bele, szerintem 1,5 giga rammal nem lesz olyan eget verően gyorsabb a lapi, ezért gondoltam a 2 vagy 3 gigára természetesen 1 illetve 2 gigás párosítással utóbbinál.
A másik írásodra a válaszom, ha érdekel a másik 2 memória természetesen te leszel az első, akit megkérdezek érdekel-e még -
bundaska
aktív tag
Hy mindenkinek!
Még új vagyok ezen a fórumon sose írtam ide, pedig ahogy olvasgatok, lehet egyszerűbb lett volna, mint szenvedni szegény Laptoppal
Van egy Inspiron 1520-as Laptopom (C2D T7250-es Proci, 2x512 667-es mem, Geforce 8600-as videokarival, a többi lényegtelen), ami enyhén lassú vista alatt 1 giga rammal!!
Azt szeretném kérdezni, milyen memóriát érdemes bele venni??? Everest szerint 667-es Samsung ami most benne van, ahol vettük a laptopot, ott egy db 1 gigás Samsung 667-es 12000 ami szerintem irtózatosan sokba kerül!!! Ha nem oda viszem ahol vettem, és szerzek bele memóriát, milyet szerezzek (Remélem ezzel nem száll el a többb mint 2 év gar.)?? Kingston megfelel?? Kingmaxot nem merek bele venni, szerintem annyira nem jó márka 1 ilyen laptopba!!!
itt 1 link,
[link]
Ilyen a Kingston, direkt ebbe való, 4300 HUF-ért tudok ilyet szerezni, ebből szeretnék 2 db-ot bele, vagy ajánljátok a 3 gigát?? Vagy ajánljatok mást ha van jobb!!
Előre is thx a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest