Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    Több kérdés felmerült bennem a 3 hete nyúzott 5480-ammal kapcsolatban:

    1: normális-e, hogy egy kisütés (30%-ig) töltés (100%-ig) után 10% az akku elhasználódása? Valószínűleg előtte is ennyi volt, mert...

    2.... a service tag-et ellenőrizve a dell oldalán, a garancia már 2017 október 27-én elindult, így a 3 év valójában 2 év 8 hónap, mivel én február 16-án vettem (mysoft-tól). Bontalan új, csak gondolom, beragadt készlet, de ez így akkor is visszás.

    3. tapasztalják-e 5480 tulajok, hogy ha egy ideig (10-30mp) semmilyen hang nem szól a gépből, akkor egy jókora pattanással és/vagy jelentős késéssel szólal meg újra? (Késés minden esetben van, pattanás nem mindig). Mert ha igen, van rá megoldásom azon túl, hogy a driverekkel kelljen szórakozni. (Van olyan driver, ami alapból jó, de nagyon fapad és a hangszínszabályzása se jó, a Win10-es és a Dell saját drivere viszont egyaránt pattogós).

    4: mekkora esélye van egy akármilyen RAM berakásával, hogy fog dual channelben menni? Mert olyat, ami gyárilag benne van, itthon nem kapni, de dobnék még mellé 8GB-ot. Valaki próbálta már?

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák