- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
nilsen
csendes tag
Sziasztok!
problémám akadt a vostro 1500ammal. hálózati kártya probléma. gondolom én.
újratelepített rendszer ( vista enterprise ), ha minden igaz a megfelelő szükséges drivereket feltelepítettem a géphez adott lemezről.Nem tudok internetre csatlakozni általában.(nem azonosított hálózat) azért írom hogy általában,mert 10ből 2 alkalommal mint a villám rendszerbetöltésnél zökkenőmentesen tudok csatlakozni.
ez benne a legidegesítőbb, hogy néha-néha jó.valakinek van ötlete mit tudnék tenni? mi lenne a megoldás?
köszönöm szépen!
-
nilsen
csendes tag
sziasztok!
Lenne egy problémám a Vostrommal, ami nem is biztos hogy probléma. A gép nagyon halk, de közben hallani lehet egy "elektronikus zizegés" hangot. Nem tudom hogy fogalmazzam meg
Véletlenszerű ritmusban, intenzitással zzzzzizeg,valahogy nem érzem egészségesnek, ami csendben eléggé zavaró...csak én vagyok túl érzékeny az ilyenekre? másnál valami hasonló fellelhető hang?
köszi
-
nilsen
csendes tag
válasz
nbali88 #8716 üzenetére
nálam valami hasonló van. annyi különbséggel, hogy nem fagy meg nálam a játék, csak kilépés után látom a hibaüzenetet. Nálam is újabb driver van. De mért nem engedi hogy újabbat telepíts?
lehet "simán" arról van szó h a vistán a nem a legújabb játékok nem zökkenőmentesen futnak..azaz nem lehet ellene tenni -
nilsen
csendes tag
most előjött a media direct téma. Ezért megkérdezem hogy csak én tartom fölöslegesnek?
olyat hallottam hogy elég sok helyet foglal. igaz ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest