- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulmi
senior tag
válasz
Duke11 #12683 üzenetére
szerintem emiatt nem fognak szolni, nekem nem szolt a magyar szerelo, amikor kijott, hogy miert szedtem szet a proci huteset...
ez nem tudom milyen garitipus, ugyhogy nem tudok segiteni neked. az NBD garinak az a lenyege, hogy 24 oran belul javitjak helyszinen es addig nem megy el, amig meg nem javitotta. szoval ennel kb. 2 orat kell nelkulozned. a tiednel, ha elviszik a gepet, akkor gondolom joval tobb ideig. ha felhivod oket mindenkepp kerdezd meg, de az is egy jarhato ut, hogy e-mailezel veluk. (nekem is nemet gepem van es en inkabb e-maileztem veluk es gyorsan valaszoltak, segitettek).
hajra hajra, jo supportja van a dell-nek szerintem!
-
Fulmi
senior tag
válasz
Duke11 #12678 üzenetére
garanciaban szerintem javitjak, ha meg garis. ez ugy mukodik egyebkent, hogy felhivod a dell nemet kek szamot (+49 69 9792 7200) es ok felvesznek egy Meldungot a problemad megosztasa utan, majd inteznek neked egy hazhoz kimeno szervizest (ha NBD = vor ort service garid van).
-
Whaazzup
senior tag
-
válasz
Duke11 #12678 üzenetére
a 3 év az világgari, ellenőrizd serice tag alapján hogy érvényes-e (miért ne lenne), aztán keress egy szervízt.
(#12670) benecz:
Emiatt ha nincs bajod az angol XP-vel nem kell magyart feltenned, állítsd át a control panelnél, a területi beállításoknál (local settings angolul xp-ben talán) a bill kiosztást magyarra. -
Duke11
csendes tag
válasz
Duke11 #12454 üzenetére
Ismét én vagyok, Dell Inspiron 1525, 1,5 éves, 6 cellás akku hiba.
Akku le van merülve 4%ra, elkezdem adapterel tölteni, 10 perc után, 4%ról felugrott hirtelen 100%ra, töltés megáll. Akkuról járatva 1 perc után visszaesik 4%ra.
Szerintetek biztosan akku a hibás? Cellazárlat? Mert nem akarok sok pénzt kiadni egy akkura, és közben kiderülne, hogy nem is az romlott el, persze szerintem az akku rossz, de nincs ilyenben tapasztalatom.
Ja és ebbe a típusú notebookba olyan akkut tesznek gyárilag, amin van kis töltöttségmérő led-sor a hátán? Mert az enyémen nincs ilyen gomb. Lehet boltban nem gyári akkut adtak?
Lehet-e akku-cellákat külön venni, és átforrasztani? Neten láttam rá példát.
Úgy bosszant, hogy alig használtam akkuról a gépet, mindig kivettem belőle. És ennek ellenére tönkrement. -
premete
veterán
válasz
Duke11 #12454 üzenetére
Az akku nem töltését eredményezheti sok minden, többek, ha a töltő nem adja le a teljesítményt, tönkrement az akku, alaplap, stb. Legegyszerűbb felhívni a Dellt a garancia ügyben, elmondanak mindent, biztosabb, mint a dell.com-on elolvasni a warranty infókat a Service Tag alapján (bár az sem árt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged