- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
favre
csendes tag
Légyszi csak annyi infót adjon valaki, hogy a gépen gyárilag bantu linux volt. Ez le lett formázva, és utána hivatalos windows 8.1 feltelepítve. Nem UEFI módon.
Ennek van-e köze ahhoz, hogy nem látok semmi videokártya beállítást a BIOS (insydeH20) -ban?
Vagy ennek van-e bármi köze ahhoz, hogy a dedikált kártya sztrájkban van?
Magyarul f*sz voltam-e hogy ad-hoc módon az ubuntut windowsra cseréltem?
Vagy ahogy másik topicban írták tetszett volna nem alsó kategóriás dellt venni, mert ezt majd hónapok múlva javítják valami frissítéssel.
Utolsó kérdés: Érdemes ezzel a videokártya problémával szakihoz fordulni, vagy ez ilyen, és kész.Valaki legyen szíves. KÖSZÖNÖM
-
favre
csendes tag
Sziasztok!
HELP!
windows újra telepítve, minden leszedve a szűz rendszerre, a dell honlapról.
AMD driver utoljára hagyva. az is felment napló szerint sikeresen. Eszközkezelőben is szerepel.
De továbbra sem tudom hogyan lehetne átkapcsolni, és az AIDA sem látja.
Nem baj 13.11 driver feltelepítve. OK ez is felment hiba nélkül. És már az AIDA is látja.
Restart. De nem működik eszközkezelőben 43-as kód windows leállította.Aki tud valami megoldást, esetleg egy prg-t ami eldönti videokártya hiba -e annak hálás lennék. Mert már 4 napja bírkózok a problémával.
Köszi
Már kezd elegem lenni, (a wifi is szivatott de csak pár órát) mert kicsit olyan ez mintha vennék egy kocsit, de a sebváltót nekem kellene beszerelni hogy menni tudjak vele. Illetve nem, mert azzal előbb végeznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest