- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
Mikemend #67595 üzenetére
Nem is vettem észre eddig ezt a választ... köszi szépen!
A driver telepítése elején ezt írja ki: "no need to instal...."
Az általad feltöltött delltouchpad.exe pedig azt írja, hogy ki is van kapcsolva a touchpad, ami persze nem igaz, bekapcsolom, elmentem, de a programot ha bezárom és újranyitom, ugyanúgy kikapcsoltnak írja, szóval szerintem egyáltalán nem is jó az most nekem. -
Mikemend
senior tag
válasz
Mikemend #67534 üzenetére
Mire megírtam, meglett a megoldás is, ráadásul teljesen jól működik, teszteltem!
Ide feltettem egy csomagot. Ezt kell kicsomagolni, és van benne egy mappa, plusz a három Touchpad segédprogram.1. Először PS/2 kompatibilis egérrel kell indulni (tehát ne a Dell Touchpad vagy más Synaptics driver legyen fent!), és KÉZZEL telepíteni a SYN19.4.18.30\WinWDF\x64 mappából a drivert. Tehát be kell tallózni, a Windows nem fogja felismerni, és NEM Setuppal kell telepíteni! Ez egy Lenovo driver.
2. Miután telepítetted és a gép is újraindult, az egér paramétereit állítsd be a szokásos módon (a Vezérlőpulton, vagy az óra melletti ikonnal), majd a kicsomagolt DellTouchpad.exe-t futtasd, és finomítsd a beállításokat.
Kész. -
válasz
Mikemend #67457 üzenetére
Itt pont azt írja, hogy van sim foglalata, de wwan nincs, és így magába nem használható a sim. Szerintem ha gps modulos a wwan, akkor még arra talán, de ez nem bztos.
lényeg, ha mobil netet akarsz használni, akkor wwan kell plusz sim foglalat. Vagy usb eszköz, vagy zsebbe elférő 3g modem/router, de ugye ez az utolsó 2 lehetőség más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest