- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawerr
tag
válasz
nemeth0212 #22169 üzenetére
ilyen van osztálytársamnak
Szép világos, éles
--> gyönyörű
-
nemeth0212
csendes tag
válasz
nemeth0212 #21973 üzenetére
*közben ráírtam a webáruházra, azt mondta hogy csak elírás
-
polip
addikt
válasz
nemeth0212 #21949 üzenetére
-
SzaboZE
addikt
válasz
nemeth0212 #21930 üzenetére
Az RGB led display önmagában többszáz dollár, nem néztél el valamit?
Szerk: elnéztem, látom B+RGLED
-
kilozsul
aktív tag
válasz
nemeth0212 #21930 üzenetére
Hát hogy a TFT pontosan milyen típus, azt meg nem mondom neked fejből.
A fullHD pedig nagyon személyfüggő: Én megőrülnék, ha 768 pixel magas lenne a képernyő, más meg attól van rosszul, hogy 15"-on a fullhd esetében minden apró, nem tudja elolvasni, stb... Nekem bejön mert jó a szemem, de ezt élőben kéne megnézned és nem másra hallgatni...
-
kilozsul
aktív tag
válasz
nemeth0212 #21928 üzenetére
i5-2410M (2,3), 8 GB ram, GT 525M (1GB), FullHD, 500 GB hdd. Sajnos a backlite kimaradt, és egy érdekesség: a service tag alapján SB X-Fi hangkártyának kéne lennie, de nem az van benne. Így is nagyon jól szól, hifi hangzást meg a hifin keres az ember, nem a laptopon, de akkor is...
Én üzletben vettem, vidéken (de ez esetemben nem volt mérvadó, webshopban tuti olcsóbb). A melegedés inkább ott jön elő, hogy fújja kifelé rendesen a meleget oldalt, de azt is inkább csak játéknál. Normál esetben egy ikeás passzív tartón használom, de sokszor hurcolom át máshova, se ölben, se takaróra téve nem melegedett számottevően. (netezés közben)
Backlite billentyűzetet én az ebayen néztem 40-60$ között (angol van csak), de valaki itt ebben a topikban is jelezte, hogy tud szerezni. (Esetleg engem is érdekelne ha van pontos ár
)
-
kilozsul
aktív tag
válasz
nemeth0212 #21919 üzenetére
Van.
Pár hónapja nyüstölöm már.
Negatív: Ha állandóan cipelni akarod, akkor ne ilyet vegyél. Az aluminium borítás csak a fedlapra és a bill. kávára vonatkozik, egyébként a váz konstrukció konzumer kategóriás. (És ennek megfelelően a zsanérok is középszerűek) Elég faszán melegszik és megy a hűtője ha komolyabb játékkal vagy számításigényes (pl. film kódolás) feladattal terheled. (De ez mindegyik nagy teljesítményű laptoppal így lesz, ne legyenek illúzióid
) Kijelzője sajnos fényes, de megint csak azt mondom, hogy ebben a kategóriában 99%-ban ilyet kapsz.
Pozitív: Semmiféle hiányérzetem nincsen használat közben. (Az egyetlen saját problémám, hogy valamiért az én verziómból kimaradt a backlite billentyűzet, pedig a fullHD verziót vettem, igazán beletehették volna...) Van USB3 és eSata kombinált port, brutál jó 2.1-es JBL hangrendszer ami laptophoz képest visz mindent mint a piros hetes. Sebességére semmi panasz nem lehet, pár játékot próbáltam csak rajta (pl. Colin Dirt 2), de fullHD-ban gond nélkül mentek.
Tehát ha "mozgatható asztali gépként" tervezed használni és nem noteszgépként, akkor bátran ajánlom! Ha bármi egyébre vagy kíváncsi akkor mondd.
-
Hawerr
tag
válasz
nemeth0212 #21919 üzenetére
faszás gép, osztálytársamnak van olyan... rosszat nem lehet mondani róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged