Új hozzászólás Aktív témák
-
-
biglaci11
csendes tag
válasz
biglaci11 #20834 üzenetére
Másik kérdésem az, hogy miért vibrálnak az árnyékok nálam ? játékokban tesztekben ? pl.: futuremark 2003-2011 ig bármilyen tesztet csináltam, vibrálnak a "minimálisan" távolabbi árnyékok ! milyen hiba lehet ez ? directx vagy ez már hardveres hiba ? 4 hónapos a kicsike, rosz directx ?
-
márNemKereső
tag
válasz
biglaci11 #20816 üzenetére
Valahol részletezi az eredményeket. A legalacsonyabb pontot mutatja.
Nekem egy i5-2520-as procival, Intel HD3000 VGA-val asszem 5.1-et mutat a vinyó miatt.
------
Nagyarcú úr a webkamerával: nézz meg (akár virtuális gépben) egy Ubuntu 11-et! Abban elsőre, gond nélkül indult a kamera.--------------------------------
Részemről ma még adok egy utolsó esélyt a dellnek és a Latitude-nek.Windows nélkülit vettem. Először a delltől letöltött ubuntut 10.10-et próbáltam, de alapból fel sem ismerte a wifi kártyát, a delltől letöltött, elvileg hozzávaló driverrel meg max. 54mbps-t volt hajlandó produkálni. Próbáltam Fedora15-öt, itt-ott fagyogatott. Ubuntut 11 mindenféle spec. driver nélkül elindult, épp csak a rárakott virtualbox-ba telepített XP, illetve a virtualbox fagyott.
OK, amúgy is windows-t szeretnék, felraktam egy 10 napos Win7 Enterprise próbaverziót.
Tragikus:
A delles szoftverek a korábban megszokott Lenovo cuccokhoz képest... Hát nem akarom dícsérni, de nem is lehet. (azért ma még adok neki egy esélyt, hátha csak én csesztem el a telepítést)
Pl. az akkuról csak annyit tud mondani, hogy jó állapotban van vagy sem. Egyéb paraméterekről mélyen hallgat. Nem találtam lehetőséget arra sem, hogy meghatározzam, mikor kezdjen tölteni (sem szoftverben, sem BIOS-ban)A linuxon döglődő virtualbox windows-os verziója a belé telepített linux-szal ugyanúgy döglődik. (pl. bekapcsolt 3D támogatás mellett full screenre váltva nem frissíti a képernyőt)
A billentyűzet valami tragédia. Ha nem számolom, hogy a numerikus billentyűzet teljesen felesleges egy laptopon, akkor is: calc gomb, ami elindítja a számológépet, nagyon fontos. Három, semmit sem csináló gomb a média lejátszáshoz (talán win mediaplayer alatt működnek, ott nem próbáltam), szintén felesleges. Viszont hiányzik a Lenovon megszokott két gomb, amivel a böngészőben tudok előre-hátra lapozni (back/forward).
Touchpad: szó szerint nem kell hozzáérni, kb. 1-2mm távolságból is reagál időnként, ami gépelés közben iszonyatosan zavaró.
Összerakás minősége tipikus "méd in csájna", amit egy business kategóriás gépnél azért túlzás :-(Időnként valami erős vibráció jelentkezik rajta, ami vagy a vinyó vagy még inkább a proci hűtő. Szerencsére működő rendszer alatt ritkán jelentkezik, de ha belépek a BIOS-ba és ott matatok pár percig, akkor elég gyorsan érezhetővé válk.
Szóval már kezdem megérteni, miért van három csillagja a Dell oldalán is (az ötből)
Num lock billentyű, amiről semmiféle visszajelzés nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged