Új hozzászólás Aktív témák
-
murex
tag
válasz
Coolby84 #6365 üzenetére
A bios-ban át lett állitva a cd-rom-ról való bootolás, illetve boot-os az xp lemez is. Eddig eljutottunk. Azt irta ki a bootolás megkezdésénél, hogy nem érzékel operációs rendszert, vagy valami hasonlót. Arról hallottam én is, hogy a bios-ban át lehet állitani, de sajnos itt nem találtunk ilyen lehetőséget, de a Dell Support sem. Azért fordultam ide a fórumra segitségért, hátha valaki tud mondani valami okosat!
-
Quent1n
senior tag
válasz
Coolby84 #6335 üzenetére
A dilemma adott. Bar nem külsöre veszünk ált. laptopot, mégis elég sokat bamuljuk ahhoz h ez szamitson azert vmit. Persze ha ugy nézzük, amint a mienk lett egy rondabb darab akar csunyasaga ellenére is képesek vagyunk vele hamar megbaratkozni mert az ember mar csak ien. Alkalmazkodo. Pl. ha nem engehettél meg magadnak anno egy nokia 3650 est(asszem ez az a tarcsas gombos telo) de kaptal egyet ajandeba sztem szinte barmelyikünk megszerette volna mert az övé meg mert értékes darab volt. Persze ez is szubjektiv mint oly sok minden mas dolog. Én azt mondom h nekem mi a fontos. Egy minimalis szépséget elvárok a technikai kütyüktöl de a lényeg h amire megveszem arra hasznalhato legyen. Meg legyen benne vmi ami megfog. Garancia pedig minnél több van annál jobb mert nalam pl. tuti h beszarik szinte minden legalabb 1szer
.
-
kekegsm
őstag
válasz
Coolby84 #6328 üzenetére
Memoria a legolcsobb, csak oda kell figyelni, hogy tenyleg jo legyen bele. Nemcsak bekapcsolni, es mukodik vagy sem, hanem par tesztet lefutatni, mert sok fagyas visszavezetheto a memoriara.
Processzort bovitened nem erdemes, foleg miutan AMD-rol van szo, nehezen es dragan jutsz hozza.
Winyo: inkabb egy kulso, tobbet er
VGA: nem tudod.
-
kekegsm
őstag
válasz
Coolby84 #6323 üzenetére
A chipkeszletben ebben az esetben benne van minden. VGA is, ami ha jol csal az emlekezetem, akkor az X300-nak egy gyengebb, kisebb, takarekosabb es olcsobb valtozata.
Szerintem nem erdemes alkatreszenkent epitgetned, nagyon dragara jon ki a dolog a vegere. Inkabb hasznald, aztan amikor mar tenyleg, igazan, oszinten keves, akkor add el es vegyel egy uj notit.
(Tapasztalatbol mondom. Regi laptopom ujkori ara volt 1350 euro. Aztan vettem bele procit (230€), memoriat(180€), DVD-ramot is tudo DVD-+RW-t (70€), nagyobb es gyorsabb winyo(250€), gyorsabb wifi (130€). Szoval osszesen rakoltottem 860€-t. Aztan a vegen sikerult eladni a gepet 600€-ert, es meg orultem, mert a srac nem akart alkudni tobbet. Az egesz sztori masfel ev volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged