- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
Igen, a wacom-ot (csak olvastam, hogy grafikára való) külső perifériaként gondoltam én is.
A linken lévő kategóriát keresgetem.
Túl sem akarnék lőni a célon, hisz első éves egyetemistának lesz, de alul sem akarnám pozicionálni, pont a grafikai a felhasználás miatt.A régi E6410-es már 8GB fölé nem bővíthető, így az már limitáltan lenne használható (gondolom), biztos van vagy 8 éves (használtan vettem 6 éve...)
@(#67598) fcby
A wacom opcionális, én csak alapgépre gondoltam a 150k kategóriában (mivel jelenleg én is 7450-et használok), használtan ez azért kivitelezhető; első iránynak talán jó. -
Roxkex
senior tag
-
Második után? Mondjuk előfordul DOA alaplap, de hogy pont az is HDMI hibás legyen...
Nem tudok hibás szériáról nyilatkozni, nincsenek erről adataim, számaim sajnos.
Döntően a legtöbb gépnél (szériától függetlenül) alaplaphiba (BSOD, VGA, USB-C, tápáramkör), zajos vagy rossz hűtés, foltos/csíkos vagy vibráló LCD, billentyűzethiba, DC-in kábel hiba szokott lenni. Ja meg púposodó akksi. -
lovi0930
csendes tag
Hát ha rámegyek chromeban, hogy átküldés azt írja:a forrás nem támogatott. De amikor a képernyőt tükröztem simán a gépháznál a csatlakozás részben felismerte a készüléket és nem volt semmi gond. Mai nap pedig nem észlelte a készülék. Próbáltam laptop, tv, modem újraindítás és nem látta, eddig pedig látta. Szomszéd ugyanilyen 7 es serias tvjét viszont ma napig is látom
-
mecsek20
tag
Downgrade esetén a microsoft nem ad cd-t, azt nekem kell beszereznem valahonnan. Viszont tablet edition-t nem egyszerű beszerezni, mert kevés embernek van az is általában vmi recovery verzió, ami csak arra a gépre megy fel, amire adták. Persze letöltöttem torrentől, de jobb lenne eredetiben megszerezni, ha már jár a downgrade jog...
-
Hydra SR
addikt
Létezhet. De egy 15''-os asztali TFT se tud ennél többet, a D510 meg 14,1''-os kijelzővel rendelkezik. A D600-ashoz van SXGA kijelző, szintén 14,1''-os. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy az belemegy, csak a kábelével kell macerálni kicsit. De szerintem hivatalosan nincs D510-hez SXGA. Viszont mintha D510-hez lenne 15''-os kijelző is ( ?
)...az talán esélyesebb.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest