Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonicVersus
tag
Végül visszaraktam a 10es uleadet és sikerült megcsinálni, nemtudom,h miért vacakolt ,viszont azt már irtam,h h sikerült, hiába nyomta a capture ra nem csinált semmi, csak akkor ha előbb play és utánna capture, érdekes... megcsináltam azt is,h driver clean aztán visszraktam a gyárit ,utánna se volt jó! A tűzfalat is kikapcsoltam , nem futott szinte semmi ,akkor se ment ugyhogy ez számomra x akta marad
. Egyébként szerintem is az ulead lenne erre a célra a legjobb én régen sokat használtam amikor még asztali gépem volt ,soha nem volt vele ien gond! Jah és ami még nem irtam,h van egy logitech mp webcamom is,1x rögzítés közben gondolt eggyet jött a kis hang mintha kihuztam volna a camot a gépből (pedig hozzá sem értem és nem csúszott ki a kábel) és lecsatlakozott, és átváltott a webcam képére
, közben persze a kamerán ment a lejátszás rendesen
nah mind1 ,a lényeg,h sikerült megcsinálnom, de szerintem is a driver lehet a lúdas, majd ha jön vmi frissités hátha jó lessz ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Hp Zbook 15 G6 i7/32gb/1TB M2 SSD/ nvidia Quadro
- Dell Vostro 3578
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Egyébként szerintem is az ulead lenne erre a célra a legjobb én régen sokat használtam amikor még asztali gépem volt ,soha nem volt vele ien gond! Jah és ami még nem irtam,h van egy logitech mp webcamom is,1x rögzítés közben gondolt eggyet jött a kis hang mintha kihuztam volna a camot a gépből (pedig hozzá sem értem és nem csúszott ki a kábel) és lecsatlakozott, és átváltott a webcam képére