- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Törzsfőnök
üzenetére
Ezek a megoldások nem lesznek nálam kipróbálva.

Mivel csak 4 hónapos lesz a gép, használatból eredő kopás még nem látszik rajta sehol sem. Ha majd kopni kezd, megírom.
Szervíz: én a boltba vittem vissza, ahol vettem, de asszem valahol a 11.kerületben van a szervíz. Én velük csak telefonon beszéltem, mert azonnal kellett a gép, lévén nem vagyok pesti és nem akartam még egyszer felutazni érte. Azonnal bevizsgálták és szóltak a boltnak, hogy hozhatnak a nagykerből egy másik gépet, tényleg egyértelműen garanciális a probléma. Mindez pénteki napon is volt...szóval szerintem rendesek, de inkább ne legyen újra dolgom velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Könyvajánló
- Yettel topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest