Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhunter
tag
válasz
saiyajin
üzenetére
Csövi.
Nekem a studio 1535-el voltak/vannak hasonló gondjaim. Amikor már a kikapcsolásig melegedett eldurrant az agyam, és szétszedtem. Hatalmas mennyiségű pot halmozódott fel a ventillátorban. Akkora porkutyák jöttek ki, hogy összerakva mint az öklöm. Szóval ezt mindenképpen javaslom. Plusz amikor kicsit jobban dolgoztatom, akkor vagy aláteszek valamit (én konkrétan egy gyékény szerű asztalravaló felcsavarható izét teszek oda
) a lényeg, h. megemelje kicsit, mivel alulról szívja a levegőt a hűtéshez. Vagy általában az is segít (-5-8 fok) ha az asztal végére hátratolod a gépet, ugyanis a kifújóka is úgy van megcsinálva, hogy lefelé fújja a levegőt, és az asztalt melegíti maga alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ Gamer laptop , R7 7435HS , RTX 4050 , 24GB DDR5
- Asus ROG Zephyrus G16
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) a lényeg, h. megemelje kicsit, mivel alulról szívja a levegőt a hűtéshez. Vagy általában az is segít (-5-8 fok) ha az asztal végére hátratolod a gépet, ugyanis a kifújóka is úgy van megcsinálva, hogy lefelé fújja a levegőt, és az asztalt melegíti maga alatt.