- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GiGaBiTeX
csendes tag
11 körül akartam rendelni a Mikepércsitől, de azóta sem megy a webáruház: [link]
Úgyhogy inkább leugrottam az Adriába egy gyors tálért, nem volt rossz, de kevés a hús, sok a hagyma/káposzta.
-
GiGaBiTeX
csendes tag
Kaga-t mostanában próbálta valaki ?
Kb. 2-3 éve lehettem náluk, de a jövő héten valamikor kedvem lenne egy kis kínaihoz. Milyen a minőség ? Házhoz szállítással rendelném az oldalukon is lehet ha jól láttam.Szerk.: köszi! Esetleg van más kínais ami jó is és kiszállítással is foglalkozik ? Pizzás meg gyrosos rengeteg van
-
-
GiGaBiTeX
csendes tag
Leírom én is részletesebben az eddig tapasztalt dolgokat, Vespáról már korábban megosztottam a véleményem.
ADRIA:
Még mindig ízlik a gyrosuk és a dupla húsos hamburgerük is - külön tetszik, hogy sok és friss zöldséget adnak hozzá télen-nyáron. Egy időben hasábburgonyát adtak a gyroshoz az nem jött be nekem és valószínűleg másnak sem mert visszatértek a "hagyományos" sültkrumplihoz.
Egyetlen, de óriási hátrány hogy nincs Online rendelés így csak néha veszek tőlük ha egyébként is lenne dolgon arra felé. Online rendelés mindenképp jól jönne.Pizza Di Casa:
Tészta minőségét közepesnek mondanám (száraz leginkább), viszont a Bolognai ragujuk ízlik nekem a legjobban - nincs felesleges zöldség, csak sima darált hús a szószban és nem is zsíros - ha épp nem égetik meg a pizzát...
60-90 perces kiszállítást garantálnak, ez 1-2 alkalommal volt 40 perc is, de a legtöbbször túl van a 90-en és volt már 100-110 közeli is.Fortuna:
Tölük rendeltem 3 éven keresztül, de a folyton ingadozó minőség miatt kerestem mást.
Kiszállítás egy óra körüli volt, a feltétek minőségével és a tésztával is megvoltam elégedve, de náluk is mint sok másnál spórolnak a sajttal vagy épp néha égett volt a pizza.Don Pedro:
Nyers tészta, nyers feltétek, nem ajánlom egyszer rendeltem többet soha.
Don Pepe:
Ez most a favorit - gyors kiszállítás (44 perc) és számomra tökéletes pizza - jól átsütve, nem tocsog, nem égetett, feltétek minősége is kiváló!
-
GiGaBiTeX
csendes tag
Vespa-ból rendeltünk lakótársammal egy-egy pizzát, ő vastag én vékony tésztával kértem.
A weboldal/online rendelés tényleg a legjobb, a futár is kihozta 40 perc alatt de én még ennyire rossz pizzát soha nem ettem, pedig megjártam már párral...
Mindkettő széle feketére volt megégve, tocsogott az olajban/zsírban még a papírdoboz is átázott rendesen (direkt nem bolognai/húsos pizzát rendeltem mert azoknál szokott ez probléma lenni ha túl zsíros a hús) a vastag tésztának a belseje nem volt rendesen megsütve egyszóval SOHA TÖBBET.
Ilyen "minőségű" pizzát 1000 Ft-tal olcsóbban is megkapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest