- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Borosz #58465 üzenetére
Inkább a második. Sok embernél lapulnak olyan dolgok (legyen az bármi) amit fel tudna ajánlani másoknak, mert nem használja és teljesen felesleges már neki.
Önkéntes munkáim során, rengeteget szembesülök a következő mondattal: " Minek adjam oda, nekem se segített senki"
Pedig ha egy kis jó indulat lenne emberekben, lehet több ember állna ehhez másképp, és ki tudja mit hoz a jövő, lehet egyszer majd neki is jól esne ha valaki valamiben segíteni tudna...
-
Borosz
őstag
válasz
Borosz #58421 üzenetére
Tudom, az első, ami az ember eszébe jut az ilyesmiről, hogy "Ember! Ébredj már fel! Hol élsz te? Megbuggyantál?" stb. de ha valaki látta a Jövő kezdete c. filmet, az értheti, mit akarok. Az adatait végtére is át tudnám tenni gyakorlatilag bármilyen laptopra. Tehát BŐVEN megfelelne egy P3 vagy régi P4 notebook hdd nélkül.
-
mghltm
addikt
-
pockhome
senior tag
válasz
Borosz #55537 üzenetére
Nekem minden volt rajta
Itt lesz ni. Ha az egyik boltban nincs, akkor a másikban, én is úgy jártam, de van nekik szerintem raktáron is (az hogy a webshop mit ír, az nem mérvadó sajnos). -
Borosz
őstag
válasz
Borosz #55285 üzenetére
Ha valakit érdekel egy HP Compaq 615-ön noti, az írjon rám.
Paraméterek:
Athlon 64 QL65 (2,1Ghz*2) procc
2x1GB DDR2 - 667
15,6" LED kijelző
AMD 4320-as VGA (WinXp szerint, de a Win8 szerint HD3200)
magyar bill, akku kb. 10 percet bír.
töltővel
Szép állapotban (gumilábak ok, zsanér ok, nincs tükrösre koptatva a burkolat)
24K HDD nélkül. -
Borosz
őstag
válasz
Borosz #54992 üzenetére
Ha valakit érdekel egy HP Compaq 615-ön noti, az írjon rám.
Paraméterek:
Athlon 64 QL65 (2,1Ghz*2) procc
160GB Sata HDD (hibátlan)
2x1GB DDR2 - 800
15,6" LED kijelző
AMD 4320-as VGA (WinXp szernt, de a Win8 szerint HD3200)
magyar bill, akku 10 percet bír.
töltővel
Szép állapotban (gumilábak ok, zsanér ok, nincs tükrösre koptatva a burkolat)
Árat megbeszéljük. -
wwhy
veterán
válasz
Borosz #54275 üzenetére
Keresd blackvinyl tagot, ő tudja.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Borosz #51518 üzenetére
Valami memory remap izé beállítás rémlik nekem, amit a BIOS-ban kellene állítani, hogy mind a 4gigát lásd. De lehet, hogy az csak későbbi lapokon használható. Nekem ilyen gondom nem volt, mert a korábbi gépemben 2G ram volt, a mostani meg új alaplap, 8G RAM-al. Észrevettem volna, ha a 8-ból csak 3.2-t látnék
-
dbius
veterán
válasz
Borosz #51518 üzenetére
Az alaplap miatt van, ahogy Sensei is mondja, az alaplapi 945 chipset összesen tud 4 gigát megcímezni és ebbe a 4 gigába nem csak a ramot, hanem a vga ramot is bele kell számítani. Ezért van, hogy hiába a 64 bites OS, az sem segít, csak a lapcsere egy másik chipsetesre.
-
Sensei
aktív tag
-
simonzé
addikt
válasz
Borosz #51140 üzenetére
Hi Borosz! Nekem van egy AM2-es X2 4400+, valami szupercsendes Alpine7 hűtővel. De csak a már leírt, 2-3-ból elinduló, utána atomstabil, full integrált, GF6150-es VGA-s Asrock lappal éri meg eladnom. Jelezz privátban ha érdekel a kombó, és mondj árat is! Van hozzá egy jó kis Sapphire 4830-as VGA-m is ha érdekel, de az opcionális. Az alap vga-val is viszi 1024-ben a Battlefield 2-t.
-
dalac5
tag
válasz
Borosz #50921 üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok segíteni Windows telepítésben? Vettem egy Asus gépet és sehogysem tudok rátenni operációs rendszert, mindig a telepítésnél elakad, amikor formázni akarja a lemezt. Ahogy eddig sikerült kivennem talán UEFI beállítással lehet a baj, de ehhez sajna nem értek. Van esetleg valaki, aki tudna segíteni?
Köszönöm!
-
ati012
őstag
válasz
Borosz #49838 üzenetére
új 2GB DDR2 / 800MHz 5.000 Ft2 / 4GB Pendriveok 900 Ft / db
Skodálatos mp3 lejátszók eladóak 2.000 Ft / db
A és B verzió.Tartozék: USB kábel.
MicroSD-vel bővíthetőek! Kártyát nem tartalmaznak.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Borosz #49619 üzenetére
Mondom én, nem mindig egyszerű ez. A miniHDMI széles, míg a microHDMI közelebb van a négyzethez.
Egyébként a kisebb, B brandek tableten miniHDMI-t használnak (néhány kivételtől eltekintve), az A brandek meg ha dedikált HDMI van, akkor szinte mindig microHDMI-t.Egyébként ha mondod, hogy milyen készülék, talán megtudom írni az igazságoz.
-
válasz
Borosz #47172 üzenetére
Mert előre telepített, még nem biztos, hogy ott a matrica is.
Egyébként elég drágák ezek a matricák... Ha minden áron C2D támogatással kell matricás gép, lehet hamarabb és olcsóbban kijössz ha megveszed ezt és a belsőséget átépíted
szerk.: PC-maxnak ezen gépein egyébként van w7 matrica, de ez már más árszegmens
-
Zola007
veterán
válasz
Borosz #46369 üzenetére
Eddig nem láttátok?
a pwm az kb ugyanaz monitornál mint ventilátornál, nem folyamatos háttérvilágítás, hanem egy bizonyos frenvencián ki-be kapcsolgatja, így szabályozza a fényerőt a leddelAzt hittem valami új vétel, de ha eddig nem látszott akkor inverter hiba lehet még esetleg
-
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Borosz #45838 üzenetére
Én úgy érzem még túl jó lelkűek is vagyunk, hidd el adunk amit tudunk. Ennek a nőnek akit írtam, 2 éve 3rekesznyi fagyasztott dolgokat meg gyerek ruhákat vitt át Gábor. Tudod mi volt rá a reakció? Az ég világon semmi!!! Annyit nem mondott, hogy köszi. Vagy annyit nem írt rám facebookon, hogy köszi. Na repült is az ismerősök közül. Na ezek a dolgok bosszantóak ám nagyon..
Mi küzdünk, elesünk, keressük a megoldást, hogy ismét két lábbal álljunk a földön..és példát mutassunk a gyermekünknek.. -
mghltm
addikt
válasz
Borosz #45751 üzenetére
nem HD4500 intel vga van benne, hanem Intel HD Graphics / GMA HD
ez mar modernebb / gyorsabb megoldas a 4500-nal, az elso core i generacional a processzormagok melle raktak a grafikus reszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- PlayStation 1 / 2
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest