- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pyttawrx #162217 üzenetére
A 6:30-as busz még a legnagyobb baj esetén is ott volt 7:40-re (a Vezér utcán), úgyhogy elkésni nem nagyon fog, ha időben indul
Visszafelé szerencsére kevesebb a gond, de ülőhely már nem lesz. Amúgy van az a pénz, amiért inkább üljön a kölyök a dugóbanKörbe kell nézelődni.
Én is fiatalon 1 órát buszoztam csak oda az egyetemre (+villamos!!!), egyet vissza, fiatalon még bírtam is.
Munkába járáshoz viszont már kicsit stresszes volt. Amúgy a HB Dorogiról 7:38 környékén induló diákjárat még jó is volt, kevesebb volt a paraszt, csak szünetben és nyáron nem járt. -
kovy79
őstag
válasz
Pyttawrx #161209 üzenetére
Az 5 Forintosat megtaláltam, fel tudjátok tenni ezt is?
-
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #161215 üzenetére
Bocsánat elrontottam
Ezt írtam
-2004 Magyarország Európai Unióhoz történő csatlakozása alkalmából-2005 József Attila születésének 100. évfordulója alkalmábólNa ez 10Ft-értme
-2015 „Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek” felirattalDe tényleg 15db 50Ft érme van, ami külön kiadás, meg ugye van a sima
Helyesen ez nincs meg neked
-2004 Magyarország Európai Unióhoz történő csatlakozása alkalmából
-2015 „Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek” felirattalNekem ez hiányzik
-Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus tiszteletére
Bár nagyon rémlik hogy volt nekem ilyenÍrok privátot
-
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #161209 üzenetére
15fajta 50Ft-os emlékérme van
[link]
Ahogy nézem neked ezek hiányoznak
-2004 Magyarország Európai Unióhoz történő csatlakozása alkalmából
-2005 József Attila születésének 100. évfordulója alkalmából
-2015 „Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek” felirattalMajd ránézek hogy nekem mi van meg
-
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #160882 üzenetére
Jó hát annyira nem ismerem a részleteket
Kisgyerek(1-2éves) betörte mert hozzá került.
Bevitték kicserélték a kijelzőt, elhozta akkor tuti működött a kijelző meg egyes funkciók mert láttam hogy bekapcsolták és egy két dologba beléptek. Aztán most szólt a haver hogy ha megyek Debrecenbe hozzam el mert nem volt jó, ősszintén nem kérdeztem mi a baja, és nem is fogom nem az én dolgom.
Annyit mondott még hogy nem tudja hogy miért cseréltek kijelzőt ha amúgy hibás a telefon. Azt biztos mondta hogy hogy tört be de hogy tesztelést kért e azt nem tudom, vagy csak rámondta hogy amúgy működik.De annyira nem problémázott rajta mert nem állnak rosszul, én meg nem akartam okoskodni.
Csak még annyit kérdeztem meg a Fórumba hogy kettőből csinálnak e egyet, és igen 8000Ft-ért, és hogy egy törött kijelzős telefont kellene venni.Csak a tesztelés részre reagáltam hogy azt jobb mondani hogy kell, mert közel se biztos hogy alaposan tesztelik.
Én is jártam már úgy a Samsung szervizzel hogy másodjára oldották meg úgy hogy tesztelték a telefont, és kiadták ugyan azzal a hibával, wifi nem működött megfelelően.
-
válasz
Pyttawrx #160722 üzenetére
Ezt sajnos nem vettem észre, annyira a topic összefoglalóra koncentráltam.
Köszi.
Akkor:
Ingyen elvihető: Sencor 3CAM 2002 akciókamera. Csak a töltőkábel van hozzá és rokon gyerkőc lefestette a feliratokat egy filctollal. Ettől eltekintve hibátlan állapotban van és természetesen működőképes.
Micro SD kártyát eszik, ami nem az ajánlat része.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #159995 üzenetére
Öcsémnek van valami ilyenje azzal nem látta még a légzsák hibakódot se, régen
Azóta vett még egyet azt majd pénteken próbáljuk meg, de nem bízok benne
Fránya légzsákhoz olyan cucc kell ami mélyen belelátDe azért köszi
Pér éve akartam aliról rendelni Vcds kábelt olyan 8-9e Ft lett volna, csak féltem ha megfogják eljárás alá vonnak ahogy másokat
-
Dan-szan
senior tag
-
sto1911
veterán
válasz
Pyttawrx #159842 üzenetére
Annyira nem osztom az örömödet, ugyanis konkrétan át lettem bszva. Ráadásul ebben a porfészekben nem jár futárjuk, se Alza Box sincs, így mehettem a postára. Így buktam 1500 forintot, meg az időmet.
Szó nélkül visszavették, mert nem első alkalommal küldik ki használtan az árukat, teljes áron. Gondolom jobb egy kis papírmunka, mint hogy az ügyfél megbírságoltassa őket többszázezerre vagy akár milliókra. Úgyhogy én nem mondanám pozitív élménynek ezt az egészet.
Ráadásul az akciós (nem elárazott!) rendeléseket is többet mondtak le, úgyhogy én kerülöm őket ezentúl, amíg csak lehet.
-
Calogero
addikt
válasz
Pyttawrx #159728 üzenetére
Én külön gépet használok 2018 év óta. Igaz csak egy gagyi Beko-t. De az akkori akciós 5+5 év garancia miatt bemertem vállalni. Eddig nem bántam meg, szépen dolgoznak
Mosógép: Beko WTV8744XW0
Szárítógép: Beko DPS-7405 GXB2Sajnos 2 in 1 gépeket nem ismerem, de itt is utána tudsz olvasni, lehet pontos típust is tudnak ajánlani. [link]
-
Papaj x
senior tag
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Pyttawrx #159528 üzenetére
Nem törékenyként adták fel, mivel a termék nem törékeny. A tényleges szállítási díjat a Foxpost appban vettem észre.
Amikor reklamáltam azt a választ kaptam, hogy ők cégként adták fel a csomagot ezért 899FT, én viszont magánszemély vagyok, ezért nekem a magasabb összeget kell fizetnem. -
justice84
aktív tag
válasz
Pyttawrx #159133 üzenetére
Szia, ennek az élettartamára igaz ez a 200óra? Osram Nightbraker már nem tudom melyik volt nekem 2 havonta kiment, nem tudom lehet nekem nem volt szerencsém vele Osram Night Breaker Laser H11 +150% 250 óra ,Osram Night Breaker Silver H11 +100% 450 óra elméletileg. Mert ha többet bír lehet tennék ezzel is egy próbát.
-
-
válasz
Pyttawrx #158690 üzenetére
Csatlakozom. Egy rokonommal voltunk több, Magyarországon prémiumnak számító autómárka szalonjaiban - rövidnadrágban és pólóban - és egyik helyen sem bántak velünk lekezelően. Több helyen is maguktól ajánlottak próbautat és készségesen válaszoltak mindenféle kérdésre. Hozzáteszem, végül minden szalonból vásárlás nélkül távoztunk aznap, később ment vissza megrendelni az autót egy nyíregyházi szalonba.
Persze tényleg van egy minimum, de szerintem az annyira úgymond alacsonyan van (tiszta ruha/cipő és általános higiénia)...mert tényleg nem tudható manapság öltözet alapján, hogy ki milyen anyagi körülmények között él.
Pl. akivel a fent említett szalonokban voltam, neki is van mit a tejbe aprítania mégsem öltözik annak megfelelően. Átlag - sportosabb - vonalon mozog. Szerintem ami hozzá tud tenni a jó benyomáshoz hasonló helyzetekben, az az illat. Egy jól megválasztott parfüm sokat segíthet.
-
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #158487 üzenetére
Sima vizsga és a próbavizsga(bocsánat előzetes vizsga) árában van különbség
Itt egy árlista amit példának találtam [link]
Ahogy nézem a sima vizsga 16290Ft ha bukik akkor újra ki kell ezt fizetni(hatósági ár ha jól tudom ez mindenhol ennyi)
És van a Előzetes vizsgának egy 11710Ft-os ára(összesen akkor 28000Ft) , ha ez meg van fizetve akkor nem bukik a kocsi, rendbetétel után úgy mehet vizsgára nem kell fizetni újraElőzetes vizsgának az ára viszont nem hatósági áras hanem piaci tehát ez vizsgaállomásonként eltérő lehet
Így a fenti esetben náluk a kettő együtt 28e Ft de máshol lehet a kettő együtt csak 24e Ft lesz -
Cs1csó
titán
válasz
Pyttawrx #157881 üzenetére
Ez igaz, de a gép csendesebb lenne a játékok (ha a 2. háttértárra lennének telepítve talán fürgébbek lennének, de minimum gyorsabban indulnának )
Az alap, hogy az a VGA jó VGA nem is régi tehát simán el lehet passzolni (a Hardverapró kb. 120k--ért mennek kicsit több-kevesebb attól függ mennyire sürgős eladni)
-
vlevi
nagyúr
-
szotyika77
aktív tag
válasz
Pyttawrx #157511 üzenetére
Szia!
Az lenne a problémám, hogy a dell N5040 laptopom billentyűzete elkezdett furán viselkedni. Arra gondolok, hogy leütöm a G billentyűt, és beirja az R betűt is. És ugyan ez van a P-Á, H-U, Í-W kombinációval is, leütöm az egyiket, írja a párját is, és fordítva is megy.
Azt tudom hogy a mai napon az 5 hós fiam az ölemben ráütött a billentyűzetre, de hogy hogyan tudnám helyreállitani, az már feladja a leckét.
Szerinted mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Egy óra, két rendszer
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Overwatch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Android szakmai topik
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest