Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Egy óra, két rendszer
- A titánkeret nem olcsó
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwelablack
tag
Felreppentek egy olyan témát, ami néha flémmé szokott alakulni, de mivel innen jött az ötlet, így ebbe a topikba dobnám be.
Titokolvasóként azt tapasztaltam, hogy sokan annyira dicsértétek a lumia 735-öt, hogy tegnap vettem egyet feleségemnek
Tegnap este én könnyesre röhögtem magam, Ő pedig könnyesre sírta magát.Hát hogy van ez kéremszépen? Valamit rosszul csinálunk?! Nincs túl nagy igénye, csak néhány alkalmazást szeretne használni:
Időkép
Viber
Index
Gmail
YoutubeEzek kivétel nélkül mind értékelhetetlenek
Én próbálok kompromisszumot keresni, de eddig nem nagyon találtam
a.) Meg tudtok győzni, hogy valamit mi csinálunk rosszul? Ezek az alkalmazások elérhetőek hasonló minőségben mint droidon/iOS-en?
b.) FirstPhone-ban vettem, érdekel valakit 1 naposan mondjuk 20%-kal olcsóbban? Gondolom visszavinni felejtősKöszi,
Üdv,
Gy.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Black & Decker töltőt keresek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest