Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pyttawrx #154735 üzenetére
Tavalyelőtt a környékbeli kisbolt tulaja keresett meg, hogy gyorsítani kéne a gépen, mert a nyilvánartó és számlázó szoftver is lassú.
2nd gen I3 (2C4T), 4GB RAM, HDD. Mondtam neki, hogy +8GB RAM és egy SSD. Tanácsomat megfogadta, 12GB RAM (nem volt érdekes a dual channel) és egy 250GB SATA3 SSD szinte a csillagokba repítette a gépet. Hetekig hálálkodott, ha arra jártam.ha már itt tartunk épp most kűzdök az eyik haverommal. Van egy brand gépe, most Q8400-al, 4×2GB DDR2, HD8490 VGA... gyorsítani akar rajta, most GT1030 és Q9500 van kinézve, a kettő együtt (erre a gépre!) 42000ft. Mondtam neki, hogy ennyiért inkább eladnám a gépet (egy 20-ast szerintem kis türelemmel megkapna érte), és az 55-62 ezer ft-ból, már komplett (ház, táp, alaplap) 4th gen I5-ösök között válogathat 8-16GB RAMmmal (HDD nem kell van neki), és ezeknek az IGPjük is valszeg jobb lenne mint amit ő össze tud állítani...
Na az nem kell, mert ő sose integrált VGA-t, meg egyébként is, ezt kell feljavítani. Ha retro csúcs konfig a cél, akkor OK. De ha napépi használatban minél több (és nála az), akkor nem ez a legjobb út.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest