- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eperfa
tag
válasz
Forest_roby #1587 üzenetére
annyira nem vészes a kernelforgatás, kis guglizással jó howtokat találni.
alaplépések: forrás letölt (apt-get --source linux-image... ässzem í]y hívják a csomagokat] ), a mostani configfile bemásol, a forráskönyvtárba belép, make menuconfig, a space és M betű nyomogatása a megfelelő helyeken (enterekkel és esc-ekkel tarkítva), a fordítást nem írom le mer megtette már más
[link]
(a vanilla sources helyett én inkább ajánlanám a debianos kernel source letöltését.)
ja amúgy a problémádról nem tudok nyilatkozni, bár sztem is kell forgatnod, én csak leítam hogy kell -
Eperfa
tag
válasz
Forest_roby #1575 üzenetére
exim: a /etc/rc-kből szed dki az eximre mutató symlinket. alternatívaként le is szedheted ha nem használod/mást használsz (egyszerűbb
)
ha egyszeris elolvasod a debianos apache configfileját rá fogsz jönni miért az apache2-default-ot hozza be. a virtual hostnál keresgélj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Star Citizen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 3
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged