Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem teljesen témába vág, de hátha valaki tud segíteni hibakeresésben...
Van egy OSMC Vero 2 médiaboxom, amin Debian Linux fut alapból, rajta egy Kodival. Mivel a Kodi webes felülete elég lassú és körülményes, így a zenehallgatásra inkább feltettem egy mpd-t, amit tudok laptopról, vagy telefonról rendes lejátszó programmal irányítani.
Ez egészen két nappal ezelőttig tökéletesen is működött, de most valamiért vacakol az mpd, néha megy simán 1-2 óráig is akár, de van olyan, hogy pár dal után megáll. Ilyenkor a lejátszó programban (Cantata) megy tovább a számláló, mintha a játszaná a zenét, de nincs hang. Ha várok pár percet, akkor folytatja, de aztán jellemzően megint leáll elég hamar.Igazából nem módosítottam semmit, mielőtt a hiba előjött volna, nem voltam itthon a hétvégén, és hétfőn ezt csinálta. systemctl restart mpd.service nem segít, ahogy az egész rendszer újraindítása sem. Próbáltam másik klienssel, de úgy is megáll egy idő után, ahogy az sem számít, hogy helyi zene, vagy internetes stream.
Nem egészen értem a dolgot, illetve, hogy hol lehetne még keresni a hiba okát.Van esetleg ötletetek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest