- iPhone topik
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem teljesen témába vág, de hátha valaki tud segíteni hibakeresésben...
Van egy OSMC Vero 2 médiaboxom, amin Debian Linux fut alapból, rajta egy Kodival. Mivel a Kodi webes felülete elég lassú és körülményes, így a zenehallgatásra inkább feltettem egy mpd-t, amit tudok laptopról, vagy telefonról rendes lejátszó programmal irányítani.
Ez egészen két nappal ezelőttig tökéletesen is működött, de most valamiért vacakol az mpd, néha megy simán 1-2 óráig is akár, de van olyan, hogy pár dal után megáll. Ilyenkor a lejátszó programban (Cantata) megy tovább a számláló, mintha a játszaná a zenét, de nincs hang. Ha várok pár percet, akkor folytatja, de aztán jellemzően megint leáll elég hamar.Igazából nem módosítottam semmit, mielőtt a hiba előjött volna, nem voltam itthon a hétvégén, és hétfőn ezt csinálta. systemctl restart mpd.service nem segít, ahogy az egész rendszer újraindítása sem. Próbáltam másik klienssel, de úgy is megáll egy idő után, ahogy az sem számít, hogy helyi zene, vagy internetes stream.
Nem egészen értem a dolgot, illetve, hogy hol lehetne még keresni a hiba okát.Van esetleg ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest