Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Csak, hogy kicsit tanuljak is
. Az iptables -L -v parancs azt mutatja meg, hogy van-e valamilyen bejegyzés az ip táblában? Sajnos az nft-s paranccsal nem jutottam semmire, mert azt nem igazán értettem, pedig ha ismeretlen paranccsal van dolgom akkor általában a man-al kezdem, hogy mi mit jelent, de ebbe most beletört a bicskám.Egyébként ez volt a kimenete az iptables -L -v parancsnak:
Chain INPUT (policy ACCEPT 0 packets, 0 bytes)pkts bytes target prot opt in out source destinationChain FORWARD (policy ACCEPT 0 packets, 0 bytes)pkts bytes target prot opt in out source destinationChain OUTPUT (policy ACCEPT 0 packets, 0 bytes)pkts bytes target prot opt in out source destination
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az iptables -L -v parancs azt mutatja meg, hogy van-e valamilyen bejegyzés az ip táblában? Sajnos az nft-s paranccsal nem jutottam semmire, mert azt nem igazán értettem, pedig ha ismeretlen paranccsal van dolgom akkor általában a man-al kezdem, hogy mi mit jelent, de ebbe most beletört a bicskám.