Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderm
csendes tag
Köszi a gyors segítséget
Megfogadtam a tanácsod, úgyhogy most 2.4.18-as kernel van fönt(ami gondolom szintén nagyon régi, de egyelőre ezt tudom feltenni).
Most el is indul a menuconfig (az nem baj, hogy az usr/src-ben továbbra sincs linux nevű könyvtár? most ez a kernel-source... nevű van), de nem találtam a grafikus dolgokra vontakozó menü-t benne. Hol lehet azt állítani?
A startx-re most azt írja, hogy driver can't support depth 24, meg, hogy no screens found .Hol tudom visszavenni a színmélységet? -
WN31RD
addikt
Böngészgesd a következőt, az ilyen alap problémákra valószínűleg találsz majd választ:
http://www.debian.org/doc/ Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hegesztés topic
- Milyen program, ami...?
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megfogadtam a tanácsod, úgyhogy most 2.4.18-as kernel van fönt(ami gondolom szintén nagyon régi, de egyelőre ezt tudom feltenni).