- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
anderm
csendes tag
Köszi a gyors segítséget
Megfogadtam a tanácsod, úgyhogy most 2.4.18-as kernel van fönt(ami gondolom szintén nagyon régi, de egyelőre ezt tudom feltenni).
Most el is indul a menuconfig (az nem baj, hogy az usr/src-ben továbbra sincs linux nevű könyvtár? most ez a kernel-source... nevű van), de nem találtam a grafikus dolgokra vontakozó menü-t benne. Hol lehet azt állítani?
A startx-re most azt írja, hogy driver can't support depth 24, meg, hogy no screens found .Hol tudom visszavenni a színmélységet? -
anderm
csendes tag
Üdv!
Kezdő volnék. Felraktam a debiant, de a grafikus felület nem igazán akar elindulni.
Gyanítom azért, mert rosszul állítottam be a grafikus dolgokat. Asus geforce 4-es video kártya van benne, de ehhez még hasonlót sem találtam. A hálókártyával is gondban vagyok, mert az meg az alaplapon van(talán nvidia) és fogalmam sincs mit kéne bejelölni.
Elég régi a kernel, úgyhogy megpróbáltam frissíteni. Nagy nehezen sikerült kibontani, de a make menuconfig parancs nem akar elindulni. Aszongya, hogy:
'' you must install ncurses-devel in order''. Ez mi, és hogy tudom felrakni?
Bízom bennetek;)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged