Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Damateo
üzenetére
Értelek! Nem is lett volna a Firefox problémás, csak éppen most váltott a Debian Iceweasel-ről, bár ezt így elég érdekesen oldották meg! Más gondod nem hiszem, hogy lesz a testing ág miatt.
Fut minden amúgy most már rendesen? A steam-et kivéve persze, annak utána kell olvasnod, hogy jó-e a i386-os csomag vagy valaki segít benne! Kapitány biztos tudná ezt, csak most beszippantotta a Chakra.

(#7621) Iscariah
Én anno a stable-t raktam fel, de abban szerintem volt sudo, mivel azzal frissítettem és telepítgettem csomagokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Logitech z5500 5.1
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest