- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Magisk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Csupán azért mert szeretném tudni, mégis a 1-2-3-4-5 nap alatt a gép mennyit töltött fel meg le összesen.
Próbáltam telepíteni pluginokat, pl totalstat meg stat meg ilyeneket, de kb a hulladék kategória mind, mert semmit nem látok a statisztikból. Azt látom, hogy egy-egy torrentnél hogy áll a le meg feltöltés összesen, de ámblokk a 250 seedelt torrentnél speciel nem látom mégis mennyin áll.A Transmissionban, meg a Utorrentben is van külön menüpont meg konzol parancs, amivel le lehet ezeket kérdezni, de a Delugeban kb semmi. A dokumentációban sem nagyon találtam semmit, a honlapján sem, lehet én vagyok a béna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bioshock 2 Special Edition
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bar en rtorrent + rutorrent combot hasznalok, es muninnal grafikonozok