- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor profi iPhone másolásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Be lehet a minimal steps-et kapcsolni, így minimálisra lehet csökkenteni az egy körben frissülő csomagokat.
De frissítéskor csak akkor kérdez, ha config fájlt akarna felülírni (unattended esetén ilyenkor az N-betűt fogadja el). A szolgáltatás újraindítást meg nem tudom hogy csinálja, nekem csak a security frissítések jönnek így. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Oké, ne frissüljön semmi fontos, elég ha a böngésző meg a flash. Ezek kérdés nélküli frissítése csak nem dönti be a rendszert?
Amúgy Gnome3-as Debian zokszó és kérdés nélkül engedi az automatikus frissítéseket a háttérben, őket nem zavarta ez a kérdés.
Mondjuk mikor néha kérdez valamit mondjuk konfig fájl különbözőség miatt az apt és lehet választani 6-7 lehetőség közül, ott igazából én is tanácstalan vagyok és jobb ötlet híján nyomok egy igent.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest