Hirdetés
- Google Pixel topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-SUICIDE-
csendes tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
tehát akkor kezdésnek mondjuk egy a sok közül:
Az első dvd-én minden rajta van a mi szükséges egy alap rendszer telepítéséhez! Sőt még több is.
ha ubuntut konzolos módban telepitetted, bár gondolom nem, na Debian szinte full ugyan az.
Minden lehetőséget felajánl a telepítés során, ez biztos! Net beállítást, választhatsz hogy akarsz e szabvány rendszert, akármilyen kiszolgálót, laptop-támogatást, stb. A monitor felbontásokat is beállíthatod, felajánlja, tft-nél ez is biztos. Nem bonyolult telepíteni, de az tény hogy win, grafikus, live cd-és ubuntu után picit más!
és tényleg rengeteg jó, magyar leírás howtoo is található. Egyébként milyen verziot töltöttél le pontosan. Ugyan is van három: Etch, lenny, Sid! Szólok előre nem lesz alapból sem nvidia, sem ati driver fent, ezeket is mind magadnak kell utána feltenni. Összeségében én nem ajánlanám így "elsőre" a debiant. De te érzed
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
A grafikus felületet már sikerült elindítanom, persze csak miután rendszergazdaként bejelentkeztem.
Valami tipp, hogy hogy lehet automatikusan így belépni, csak felhasználóként egyből gnome-ba?
Egyébként rosszul írtam le, hogy hol áll meg a rendszerindítás, de azt hiszem ez mindegy is.Gondolom nem kell újratelepíteni, csak pár beállítás hiányzik. Megköszönnék egy kis segítséget.
Illetve, mi az a HAL? Amikor belépek ennek a hibáját írja ki egyből, belső hibaként.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Hobby rádiós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest