Hirdetés
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
most én is kindauuzeee alól irok a főuiról ...

amugy azt a hozzaszólásomat már törölték... de ami miatt be kellett irnom, mert rámszóltak, azt meg nem .... esélyegyenlöség ....
[1.] telleg nem megy .. még ay ALT-130 se ....
[2.] nem is akarok hungarise nylevet ... nekem mindkét telefonom is angolul megy, persze volna benne magyar is ....
[3.] nem szeretem, ha szamitogep magyarul akar mondani valami ... tagadhatatlanul könnyebb .... de nekem szokatlan .... a debian-t is angolul telepitettem, es angol bill-t is kertem amikor lehett valasztani: qwerty-us ....
poróbáljatok meg engem elhordozni ...
igy is megkaptam mar a magamét, hoggy uatánozom neduddki-t ... panther is ram szolt hogy miert aposztrofozok ... midengy ..... a Linux-os topic-okbol mar nem nagyon akarok kimozdulni ....
itt meg csupa toleráns és megértő egyén van ... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo L13 G4 Core i5-1335U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Boltból Számlával Garanciával
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest