Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
Egyébként a játék vége felé mikor már felpörgött a sztori volt a térképemen vagy 5-6 hulla amit össze kellett volna szednem és elégetni...direkt nem foglalkoztam velük, vártam a kiüresedést. Hát a játék végéig ez nem következett be. Meg is voltam lepődve.
A játék alatt egyszer volt olyan, hogy a PV-k hegyi góc után a hegyekben elkaptak, na ott lett is egy szép nagy kráter, de azt nem tudtam hová tenni, hogy a öszvéreket ott hagyhattam úgy hogy nem történt az ég világon semmi.
A játék elején még nem volt halálos gépkarabély, így halálos áldozatom sem volt.
Lehetséges, hogy van egy pont a sztoriban ami után már nem történik meg az öszvér tetemekkel a kiüresedés?
Nektek volt az öszvérek tetemeknél kiüresedés?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest