Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran-hoz hasonlóan jártam. el.
először zavart hogy nincsennek új ruhák de aztán meg az hogy bevág a boltba mindent ingyen.
ott hol van a játék azért hogy megkapjak cuccokat? leszedtem és újraraktam patch nélkül.
egyébként nekem a 7-8 végigjátszásból csak 2 volt patc-hes és a moatani 2 sem volt az de az égvilágon semmi problémám nem volt se mentéssel se semmivel amiít a patch elméletileg javít.
szal nekem nem kell a patch.
van a négy alap ruha meg végigjátszás után beadja egy Riot Security Suit-ot ami fekete rendőrségi ruha és az van rajtam azóta.
zealot-ért sem adta be az extra ruhát. de megnéztem azt még patc-h el sem adja be szal vissza le is szedtem.
egyébként nem mind olyan ruha amit meg lehet szerezni. van ami dlc-s csak a patc-h el "megajándékoztak" ezekkel is a készítők.
köszönöm nekem ez így nem kell ajándékba sem.
nem beszélve aról hogy elvesz a z élményből az is hogy az elejétől erős fegyverekkel írthatsz és nem te szerzed meg és erősíted fel.
a cutter-nak meg második végigjátszásnál beadja a másik verzióját ami ugyan nem jobb tán de úgy néz ki mint az első részben.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest