Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
Új hozzászólás Aktív témák
-
én elsőre próbáltam legalább ütni. nem vettem észre hogy zubbonyba vagyok.

nemtom figyelted e hogy menekül az átváltozó karjaiból. ugye rád kiabál isaac meg rutionos már ugyh lefejeli a picsába.
elsőnek nem is figyeltem.
a világos helyek sem biztonságosak ha megrohamoznak és lesz olyan hangulat mintha sötét lenne.
ja meg itt ha látsz egy boltot az csak annyit jelent hogy egy idő után elfogynak és boltolhatsz nyugodtan de azt nem jelenti hogy egyáltalán nem is fognak jönni mint az elsőbe.térképet kidobták a picsába.
nem volt valami átlátható az elsőben sem. pc-n meg forgatni sem volt semmi.
ennyi van. útvonaljelző és kész.
én úgy csináltam hogy megnéztem merre mutat és direkt nem arra mentem hanem körbenéztem mindenhol máshol.én már rég láttam az after-t és nem emlékszem ott a nevére de igen szerintem az ő. lesz is ojan párbeszéd amit azért hagy félbe mert elkezdi követni a kislányát és beszél hozzá..

a csaj aki segít ő teljesen új karakter. a fószer amúgy nolan stross.
a játék legelején miután megszöktél a dögöktől de még meg vagy kötözve van egy terem ahol vannak üvegpadlók meg monitorokon videófelvételek mennek. na ott megtuthattál többet rőla mert ról aszólnak a felvételek és ha vége kezdődik előröl.3. fejezet? akkor már találkoztál a liftbe nicole halucinációddal..

Új hozzászólás Aktív témák

- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Tőzsde és gazdaság
- Elden Ring
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1
- Milyen légtisztítót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Amazfit GTR Mini okos óra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elsőnek nem is figyeltem.