Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archttila

veterán

válasz Weareus #302 üzenetére

Közben sikerült megoldanom a DLC mizériát sőt! bár időm nem nagyon van játszani de pont most hagytam el az általad írt napkollektorost részt és összességében hát hogy is mondjam... a DS1 topikjában írták páran, hogy ne nagyon hasonlítsuk az első részhez mert ez inkább akció mint survival horror és valóban. Ebben a részből szinte minden hiányzik ami az elsőt azzá tette ami. Az atmoszférája a két játéknak ég és föld, persze vannak jó pillanatai a game-nek ezt nem tagadom, 1-2 átvezető animáció (sőt eddig az összes) meglepően élvezetesre sikeredett, a játék tempója is megnyerő, sokkal jobb lett volna a DS 1-et ilyen sebességgel játszani... (engem ez nagyon megofogott)
    Rövid! Alig játszottam vele és (tudomásom szerint) már csak egy fejezet van hátra. No meg a ruhák. Most én vagyok ennyire bamba vagy 7 fejezeten keresztül mind ezidáig 1 db ruhát adott a játék ráadásul pechemre pont az Impulzuskarabélynak kedvez a bónusza :D (amit ugye meg sem vettem) Valahogy az első részben ezt is olyan szépen fokozatosan lehetett fejleszteni nem? :)

szóval én sem ájultam el annyira a DS2-től és bár tartom azt, hogy önmagában ez egy nagyon jó kis akció game de mint Dead Space (szvsz) nem működik.

szerk.: ja igen, én sokkal jobban tudtam azonosulni a "néma" Isaac Clarke karakterével. :K úgy éreztem hozzátesz a horror feelinghez még egy adagot, jobban átjött, hogy egyedül vagyok...
    Ettől függetlenül nagyon várom, hogy mi lesz a történet vége.

Új hozzászólás Aktív témák