Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
válasz
DerStauner #1079 üzenetére
..de lehetne akár sokkal, de sokkal rondább is, szóval örüljünk, hogy egy köztes, élvezhető grafikát hoztak össze, egy, a témához nagyon passzoló látványvilággal
Amúgy tegnap vittem végig a játékot, nagyon bejött, utóbbi pár év egyik legkellemesebb csalódása!
-
mad1
veterán
válasz
DerStauner #1079 üzenetére
Majd a ketto szebb lesz.Addigis meg jo ez...Igyis eleg para tud lenni.
-
válasz
DerStauner #369 üzenetére
Valami rohadt nehéz volt a vége. Én is ráfanyarodtam a trainer-e, mert többször kitrancsíroztak. Igazi hardcore-ok tudják megcsinálni csalás nélkül.
(meg az időmilliomosok akik 126-odszorra is nekifutnak
)
SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!
Aztán néztem az outro-t és majdnem berittyentetem az utolsó jelenettől! -
szasanyi
félisten
válasz
DerStauner #305 üzenetére
Ja, én is befostam vagy kétszer!
Köszi, majd próbálkozok. Csak lassú a fickó, meg a fegyver csere és újratöltés is lehetne gyorsabb.
-
Sirandrish
legenda
válasz
DerStauner #299 üzenetére
én pont azt akartam mondani hogy a főellen szvsz nagyon egyszerüre sikeredett...
-
Csabahun
senior tag
válasz
DerStauner #290 üzenetére
12 fejezetből áll..
-
Csabahun
senior tag
válasz
DerStauner #266 üzenetére
Próbálgasd lehet azt tolni.
-
szucsinka
őstag
válasz
DerStauner #263 üzenetére
aham pont én i s ott járok vki segijjen már pliiiz
-
Sirandrish
legenda
válasz
DerStauner #234 üzenetére
sok gameval? FC2 meg ez...de az FC2-t más másodjára tolom
Szerintem a grafika pöpec..semmi baj vele..
a 6. chaptert már befejeztem ha jól rémlik -
szucsinka
őstag
válasz
DerStauner #230 üzenetére
nyugi nekem is ezt csinálta a gém
-
danntora
tag
válasz
DerStauner #230 üzenetére
Van benn egypár bug én egyszer egy liftbe belépve egyszercsak elkezdtem zuhanni a sötétségbe persze meg is haltam, máskor nem tudtam felvenni a cuccokat egy darabig pedig előttem voltak. Újratöltöttem egyszer a fegyvert és váltottam utána visszaváltva megen nem volt tele a tár. Túl kell lépni ezeken, attól még fantasztikus egy játék, alig bírom letenni pedig melózni, aludni és enni is kéne néha...
-
pee13
senior tag
válasz
DerStauner #215 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor ott van egy hibernáló, a kamrában levágod a szörny lábait, ráadsz egy sztázist, és behibernálod.
-
szucsinka
őstag
válasz
DerStauner #215 üzenetére
várni kell mig szól a csaj hogy mehetsz de a többit meg kell ölni hozzá ...én futottam körbe körbe
-
Vistaboy
veterán
válasz
DerStauner #204 üzenetére
-
pee13
senior tag
válasz
DerStauner #199 üzenetére
Amikor a hasából kijönnek a csápok akkor plazmavágóval nyissz nyassz. Amúgy meg én ívfegyverrel leadok rá pár lövést és kifekszik..
-
TB
tag
válasz
DerStauner #194 üzenetére
"most a 4. pályán vagyok, épp most jutottam túl a fedezékes meteoritos marhaságon"
szia!Hogyan csináltad?Egyszerűen nem tudok továbbmenni
-
Kiskutya
veterán
válasz
DerStauner #191 üzenetére
Pontosan merre vagy most?
-
Kiskutya
veterán
válasz
DerStauner #189 üzenetére
Én valahogy sokkal rosszabbra számítottam, elég jól tájékozódtam. Érdemes jól felmérni a terepet mielőtt elindulsz!
-
Lefty
addikt
válasz
DerStauner #184 üzenetére
lesz még jobb is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest