- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
danntora
tag
Én egész végig két fegyverrel nyomultam csak, a géppityuval meg az ívfegyverrel, ami ki is volt maxolva. A többinek mind van valami nagy hátránya, hanyagoltam is őket. Ha sokan jönnek az ívfegyó egyyszerre sokat ledarál, a géppityut meg akkor vettem elő ha fogyott a lőszer az ívfegyóban. Azt a falon lévő szörnyet akinek a hasából csápok jönnek elő és dobál olyan alien féle tojásokat, a legkönnyebben egy robbanó piros hengerrel lehet kinyírni, kinézissel rádobod és meg is döglik azonnal. Nem tudom ki milyen fokozaton ment (én közepesen, talán ha 2x meghaltam) hogy trainert kellett igénybe vennie de sztem a legnehezebben sem nagy kihívás, csak takaréskoskodni kell a lőszerrel, sztázist kell sokszor használni, úgyis vannak feltöltőpanelek sűrűn.
whitezo88: ha az ívfegyverrel közvetlen közelről lövöd el a lábaid akkor azonnal megmurdelnek, egyszerre többen is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Honda topik
- Éjszakai műszak
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Apple AirPods Pro 1 (INGYEN FOXPOST)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest