- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SzlobiG
üzenetére
Sajnos ahogy elkezdtem játszania wowwal kb 15percig bírta és fagyott.
Rá is jöttem már, hogy mi okozza ezt mert alapon is ezt csinálja ha a memory remap bevan kapcsolva, akkor kifagy, pedig prime meg megy 7órát. Viszont kéne mert így tudom használni a 4giga ramot.
Más lapokba hogyan viszonyul a memory remap? NF790-es lapba megnézné nekem valaki, hogy vannak-e ilyen gondok? Mert akkor lehet lecserélem egy olyanra, ez így nem állapot, hogy van 4giga ramom és 3gigát tudok használni belőle miközbe szükségem lenne rá...
Rampage Extreme tulajokat is megkérném ha van idejük nézzék már meg, hogy memory remap bekapcsolásával használják a cuccot egy-két napig, de sztem ott is ez lenne mivel szinte uaz a lap...olvastam is xs-en a lapom topikjába, hogy mindenki írkálja kikell kapcsolni, de akkor mi a szarnak lehet 8gigát is pakolni bele mikor nem is lehet használni normálisan?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7000MHz CL34 Black - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7200MHz CL34 - 99 hó gari
- BONTATLAN Corsair Vengeance 64GB KIT (2x32GB) DDR5 6200MHz CL32 RGB - 10 év gari
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rá is jöttem már, hogy mi okozza ezt mert alapon is ezt csinálja ha a memory remap bevan kapcsolva, akkor kifagy, pedig prime meg megy 7órát. Viszont kéne mert így tudom használni a 4giga ramot.
Más lapokba hogyan viszonyul a memory remap? NF790-es lapba megnézné nekem valaki, hogy vannak-e ilyen gondok? Mert akkor lehet lecserélem egy olyanra, ez így nem állapot, hogy van 4giga ramom és 3gigát tudok használni belőle miközbe szükségem lenne rá...