- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Google Pixel topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SzlobiG #1863 üzenetére
Sajnos ahogy elkezdtem játszania wowwal kb 15percig bírta és fagyott.
Rá is jöttem már, hogy mi okozza ezt mert alapon is ezt csinálja ha a memory remap bevan kapcsolva, akkor kifagy, pedig prime meg megy 7órát. Viszont kéne mert így tudom használni a 4giga ramot.
Más lapokba hogyan viszonyul a memory remap? NF790-es lapba megnézné nekem valaki, hogy vannak-e ilyen gondok? Mert akkor lehet lecserélem egy olyanra, ez így nem állapot, hogy van 4giga ramom és 3gigát tudok használni belőle miközbe szükségem lenne rá...
Rampage Extreme tulajokat is megkérném ha van idejük nézzék már meg, hogy memory remap bekapcsolásával használják a cuccot egy-két napig, de sztem ott is ez lenne mivel szinte uaz a lap...olvastam is xs-en a lapom topikjába, hogy mindenki írkálja kikell kapcsolni, de akkor mi a szarnak lehet 8gigát is pakolni bele mikor nem is lehet használni normálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Update 08.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest