- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Google Pixel topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Lenne egy újonnan felmerülő problémám. Valamelyik nap sleeping state-ből kékhalállal távozott a gép.
Onnantól kezdve nem volt képes bootolni a win7. A javítás se ment. A csökkentett mód se tudta betölteni a fájlokat.
Szereztem egy működő wint. Futtatom a rendszerellenőrzést, kék halál. Internetezek, kék halál. Beszélgetek öcsémmel, kék halál.
Mindig más hibakód, de gyanúsan memória (Memory management, IRQL not less or equal, stb). Utolsó erőlködésként kicseréltem a régi moduljaimra, de másik slotokba és láss csodát bootol a gép és azóta is hibátlanul megy.
Nem tudom, hogy a slotok lennének e a felelősek vagy ez esetben a modulok hibásak mindenképp? Nem rég vettem őket, alacsony feszes corsair mondulok és mindeddig mentek faján. Szerintetek vigyem vissza cserére? Fognak szívózni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest