- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Lenne egy újonnan felmerülő problémám. Valamelyik nap sleeping state-ből kékhalállal távozott a gép.
Onnantól kezdve nem volt képes bootolni a win7. A javítás se ment. A csökkentett mód se tudta betölteni a fájlokat.
Szereztem egy működő wint. Futtatom a rendszerellenőrzést, kék halál. Internetezek, kék halál. Beszélgetek öcsémmel, kék halál.
Mindig más hibakód, de gyanúsan memória (Memory management, IRQL not less or equal, stb). Utolsó erőlködésként kicseréltem a régi moduljaimra, de másik slotokba és láss csodát bootol a gép és azóta is hibátlanul megy.
Nem tudom, hogy a slotok lennének e a felelősek vagy ez esetben a modulok hibásak mindenképp? Nem rég vettem őket, alacsony feszes corsair mondulok és mindeddig mentek faján. Szerintetek vigyem vissza cserére? Fognak szívózni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Impact 2x16GB DDR4 3200MHz CL20 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- ÚJ!! GARIS! MSI MPG B550 GAMING PLUS
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest