- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
Shurycen #3330 üzenetére
Heló! Az egyik 1.50V os a másik 1.70V ott igényel. Én alapból ekkora különbséggel nem raknám össze őket... de valószínűleg nem lesz bajuk egymással. Jelentősebb gyorsulást igen, szűkebb időzítéssel tudnál elérni. 1333 CL5,CL6 on ma már nem lehetetlen. Azonban a játékokban nem lesz túl nagy gyorsulás se az időzítéseknek köszönhetően, sem pedig a 4gb vs 8gb tekintetében sem. (Ha igazak az általam eddig látott tesztek) De aki esetelg ezt már meglépte többet fog tudni segíteni. Amúgy 20k körül már sokkal jobba 4GB os kitetke kapsz újonnan. Lehet hogy az jobban megérné...
Kroni1: Megnézegetem 1-2 tesztben, de nekem pl jobban komálja a lapom, ha viszem a RAM-ot is az NB sebességgel. Legalábbis úgy vettem észre. De 1500Mhz en 6-7-6-18 ban is a linkelt eredményhez közeli sebességet kapok. Ettől függetlenül megnézném mit tud i7 ben 3x2 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Z906
- Mikrotik routerek
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged