- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
daveoff #4501 üzenetére
A RAM-od alapfeszültsége 1,5V. Némi feszemeléssel (a te prociddal kb. max. 1,6V, vagy jobb alatta) szerintem a gyári időzítések is mennek majd neki. Ha nem, akkor CL9-10-9-27 2T szinte borítékolható 1,5V-on.
Amúgy csak egy kicsit kellett volna visszaolvasni: 4487-4492.
(#3759) senki66: Ha a pasztázás is rendben van az MCH borda alatt, akkor nincs több ötletem. Túl újak a RAM-ok a laphoz. Én régebbi (pl. Micron D9GTR, Elpida Hyper) chipes RAM-okkal próbálkoznék azzal a lappal inkább. Nekem az Elpida J1108BASE-MGH-E Hyper chipjeimet a Gulftown-ig bezárólag szárnyaltak, mint a kisangyal, újabb architektúrákkal meg csak jóval a névleges frekvenciájuk (2200MHz CL8-8-8-22, 1,65V) alatt képesek stabilan üzemelni.
A P45 esetén a DDR3 támogatás nem hiszem, hogy a ma kapható legújabb modulokra maradéktalanul kiterjedne, szerintem egy ilyenbe futottál bele. Az aprón akár garival is kaphatsz régebbi gyártmányú, magas feszültségű kiteket, sz lesz nálad az igazi, szerintem.
(#4489) jobbman Fórumtárs 1,8V-os OCZ-i tökéletesek lennének neked.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Philips LCD és LED TV-k
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- EAFC 26
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest