- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker1220
őstag
válasz
JoceeHunt #3839 üzenetére
2x4 = Dual Channel
4x2 = Dual Channel ( a Quad Channel csak marketing, nem lesz gyorsabb )10 különböző külföldi oldalon találtam meg ugyanezt a konklúziót;
''It's purely marketing. The only CPU's that support anything other than dual-channel and triple-channel RAM are server CPU's. Marketing RAM as "quad-channel" doesn't mean it runs in quad-channel mode when installed in a system. It just means they tested the RAM together and ensure it will run correctly when used together.''
Magyarán szimpla marketing az egész, normál PC knél a quad channel ről beszélni,
csak a szerverekkel kapcsolatban lehet tényleges quad channel.Sőt olyat is hallottam már hogy 2 modullal gyorsabb volt a gép válaszideje mint 4 modullal.
Ha rosszul tudom, javítsatok ki, de szerintem így van
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS ÁR! MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest