- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
Nem kell hozzá X58, csak mivel kétcsatornás vezérlőhöz raksz 3 modult, ezért csak az "első" 2GB lesz dual channel, a többi single channel. Amúgy még annyit érdems tudni, hogy a 3db-os kiteket X58-ban teszelik, szóval nem garantálják gyárilag, hogy más lapokban is jól mennek együtt. Bár én már többször raktam össze nem összeválogatott ramokat, még nem volt belőle gondom.
(#2206) Motion_Blur: Asszem kicsit túl sokat akarsz!
De megnézem mit tehetek érted! Egylőre nincs rajtuk hűtés, szóval durvulni nem nagyon fogok, bár hétfőn jön rá két revoltek alu hűtő (1,5K a kettőre) amit viszont nem 100%, hogy felszerelek rá. (Gari miatt.) Még alszom rá egyet, de tesztre lehet ráfujatok inkább egy 12cm-ssel, aztán meg van oldva. Amúgy nálam a lap is lehet szűk keresztmetszet, csak 1 tápfázisa van a ramnak, ráadásul P35 csipszetes, szóval 1800 felett nem az igazi....
Amit biztos meg fogok nézni, az 1600@CL7 1,65V körül memtest, + kíváncsi vagyok egy 1800@CL8-ra, lehetőleg alacsony fesszel.Hű, jut eszembe, nem akarunk mi egy kicsit túl sokat egy ~7000Ft-os memóriától?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mikrotik routerek
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De megnézem mit tehetek érted! Egylőre nincs rajtuk hűtés, szóval durvulni nem nagyon fogok, bár hétfőn jön rá két revoltek alu hűtő (1,5K a kettőre) amit viszont nem 100%, hogy felszerelek rá. (Gari miatt.) Még alszom rá egyet, de tesztre lehet ráfujatok inkább egy 12cm-ssel, aztán meg van oldva. Amúgy nálam a lap is lehet szűk keresztmetszet, csak 1 tápfázisa van a ramnak, ráadásul P35 csipszetes, szóval 1800 felett nem az igazi....
Amit biztos meg fogok nézni, az 1600@CL7 1,65V körül memtest, + kíváncsi vagyok egy 1800@CL8-ra, lehetőleg alacsony fesszel.