- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Erunosta
tag
Sziasztok!
Van 4 DB 4GB-os Ballistics Tactical Tracer DDR3 (blt4g3d1869dt2txrg) modulom. Ezeken kétoldalt vannak különálló hűtőbordák.
Csináltam egy nagy hülyeséget. Elraktam őket egy másik fajta modul tartójába amibe ugyan picit feszült, de nem gondoltam, hogy ebből baj lehet.
A 4 modulból 2-nél az egyik oldalon lévő hűtőborda részben levált a chip-ekről. Szerencsére a chip-eknek nem lett baja, a gépem gond nélkül megy velük. Kézzel visszanyomtam rá, de éppenhogy csak ráragadt, ugyanis a thermal pad ragasztófelülete vált le féligmeddig.
Nem tudom mitévő legyek. Találtam neten ilyen hővezető ragasztót (AG TermoGlue). Vegyek ilyet és ragasszam vissza rá a meglévő thermal pad-ot vagy eleve egy új ragasztós thermal pad-ot kellene vennem? Azt se tudom milyen vastagot, még sose csináltam ilyet.
Tudnátok nekem tanácsot adni?Köszönöm
Aktív témák
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest