- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Erunosta
tag
Sziasztok!
Van 4 DB 4GB-os Ballistics Tactical Tracer DDR3 (blt4g3d1869dt2txrg) modulom. Ezeken kétoldalt vannak különálló hűtőbordák.
Csináltam egy nagy hülyeséget. Elraktam őket egy másik fajta modul tartójába amibe ugyan picit feszült, de nem gondoltam, hogy ebből baj lehet.
A 4 modulból 2-nél az egyik oldalon lévő hűtőborda részben levált a chip-ekről. Szerencsére a chip-eknek nem lett baja, a gépem gond nélkül megy velük. Kézzel visszanyomtam rá, de éppenhogy csak ráragadt, ugyanis a thermal pad ragasztófelülete vált le féligmeddig.
Nem tudom mitévő legyek. Találtam neten ilyen hővezető ragasztót (AG TermoGlue). Vegyek ilyet és ragasszam vissza rá a meglévő thermal pad-ot vagy eleve egy új ragasztós thermal pad-ot kellene vennem? Azt se tudom milyen vastagot, még sose csináltam ilyet.
Tudnátok nekem tanácsot adni?Köszönöm
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest