- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Aktív témák
-
Mortel
senior tag
Itt a LogOut-os RAM cikk:
[link]
Ha érdekel valakit...
Üdv:
M -
Mortel
senior tag
Valamilyen oknál fogva, a mostani alalplapok, ill. chipsetek, nem nagyon szeretik a 4db modult...
Leginkább a csillagállástól függ minden, ami számítástechnika...
Üdv:
M -
Mortel
senior tag
Applikálj föléjük kb 5-6cm-re egy 9cm-es házventit, glacialtech, 1400Ft, halk is, jó is...
Az nem csak a RAM-okat fogja hűteni, kap valamennyit a lap is...
Én ezt csináltam, így most szinte hidegek, 2v-on, 450-es FSB-vel, és lassú időzítésekkel /5-6-6-18-6-42-3-11-5-13/ igaz csak Kingmax-ok...
Üdv:
M -
Mortel
senior tag
válasz
szasanyi #4531 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
Tettem föléjük egyThermaltake 8cm-es ventit, most szinte hidegek 2v-on, és 450-es FSB-vel.
Az időzítéseket visszavettem 5-6-6-18-6-42-3-11-5-14-re, gondolom, ez játékokban nem nagyon érezhető lassulást eredményez?
Everest stress test, majdnem 1 órát ment, a CPU 1,3v-ot kap, /60c max/ szerintem, elég is lesz ez nekem...
Mégegyszer nagyon köszönöm!
Üdv:
M -
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat, hogy a fórum egyik alapszabályát sértem meg avval, hogy nem olvasom el /idő hiányában/ az összes hozzászólást de:
Adott egy Asus P5B alaplap, C2D6300@7*430MHz-en + 2*1GB Kingmax Mars RAM.
A RAMokat tegnap vettem, és azt tapasztaltam, hogy 2V alatt csak a névleges 400MHz-en hajlandó elindulni a gép.
Ha viszont 2v-ot adok a RAMoknak, azonnal elindul, és simán fut az Everest Stress test 20 perce...
Ha az FSB-t akár 2MHz-el is feljebb viszem, beindul ugyan, de a Stress test 4-5 perc alatt kifagy...
Próbáltam a CPUVcore-is magasabbra tenni, de semmi...
A RAMok most 5-5-5-15-ön mennek /van a BIOSban még egypár RAMhoz tartozó időzítés, de azokhoz sajnos nem értek.../
Ha esetleg lassabbra állítom, mehetnének magasabb frekin?
De a lényeges kérdés az, hogy bírják-e /aktív hűtés nélkül/ a RAMok a 2v-ot?
Nem sülnek meg esetleg?
Előre is köszönöm szépen, és mégegyszer elnézést, ha már x-szer leírtátok volna!
Üdv:
M
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon Forbidden West
- Tőzsde és gazdaság
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Synology NAS
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest